Čo s ejakulatom na tele popripade na tvari

Príspevok v téme: Čo s ejakulatom na tele popripade na tvari
Nelka

Chcela by som sa spytat, ked sa pocas sexu partner blizi k vyvrcholeniu a nastrieka vam to priamo na telo alebo horsie na tvar. Co potom s tym? Pokracovat v sexe a potom si to zotriet alebo ako? Ked si to nezotriem hned, tak sa to pocas sexu este porozotiera/posteka na perinu napriklad nie? Alebo sa mám zobrat, vytiahnut ho zo seba a ist si pre vreckovku a potom naspat, ze ehm okej pokracujme? Poradte mi prosim, dakujem:)

rapopo

Xem, vsak ak maju antikoncepciu, tak naco to strieka na nu a nie do nej? A ak nemaju, tak sa musi ist umyt a vymocit aby sa zbavil spermii v mocovej rure. My ked sme mali antikoncepciu, tiez som sa do nej vystriekal a pokracoval dalej. Ten ejakulat sa tym az zrazil ked som ho po 2-3 raze odtial vytiahol.

xem

tak ako aj ja to nastrieka na priatelku sice nie na tvar no niekedy aj tam ked sa mu moc chce a dostrekne :D ale vatsinou pipina brusko prsia chrbat na zadok zalezi ako sme naucila ma pockat kym sa utrie/kym ju utriem(som rychlejsi:D) lebo ja chcem hned pokracovat ...

:ropopo: ved asi maju tabletky alebo krém alebo nejakú antikoncepcnu metodu

:marekx: neviem no tak ja tiez nemam problem pokracovat hned dalej a nicim sa nedopujem mozno to budem vekom iked uz mi taha na 20rokov :D

MarekX

Tiež tomu nechápem, šak keď sa vystrieka tak si hadam dáte pauzu, či nie? Či hneď po tom pokračujete? To je niečím nadopovaný ten chlapec?

rapopo

Pockaj, ak som to spravne pochopil, tak sa vystrieka na teba a zase ho strci dnu a pokracuje? Lebo v tomto pripade to koze dat rovno do teba, riziko je to iste. Normalne to funguje tak, ze chalan sa vystr/ieka, baba sa utrie, chalan sa ide vymocit a umyt a pokracuje sa az potom, inak hrozi otehotnenie.