Priatel a jeho kamaráti

Príspevok v téme: Priatel a jeho kamaráti

Chodím s priatelom 3 mesiace, no poznám ho už 8 rokov. Som nešťastná v našom vzťahu. Má 31 rokov a 13 rokov nemal žiadny vzťah. Dostal sa do zlej partie kde začal piť a myslím že aj drogovať. Prácu si nevedel nikdy udržať. Robil kuchára. Pred pol rokom bol na psychiatrii a teraz berie silné lieky a pije a stále sa stretáva s kamarátmi. Nedajú mu pokoj. Nevie povedať nie. Pred troma dňami sa s kamarátom tak spil že ich zobrala polícia a sedel v cele asi 6 hodín. Povedal mi po tomto zážitku že už nemá kamarátov a že je rád že ma má. Som myslela že sa poučil. Nedvíhal im telefon a ani neotváral dvere od bytu. Mal asi 100 neprijatých hovorov od nich. Jeho mama dokonca povedala že ho vyhodila z domu aj ked to nebola pravda. Včera som mu volala a som počula v mobile že je zase opitý a povedal že s kamarátom kecajú a že ma moc lúbi a zajtra ráno mi zavolá a pojdeme za jeho strýkom. No už je poobede a stále sa neozval, ja mu nechcem volať.

Iveta Michael

anonym_6556

súhlasím s tým čo napísala winki!

ak si s ním iba tak krátko tak to ani len nenaťahuj viacej ... on to nezvládne! žiaľbohu,ale všetci čo ti tu reagovali na tému majú absolútnu pravdu! :(

nájdi si niekoho iného,inak sa ani nenazdáš a ocitneš sa na dne s ním ...

winki

To kde si potratila rozum, keď s ním ešte stále udržuješ vzťah??? Je to troska a ty sa nehraj na Matku Terezu, lebo na to dno stiahne aj teba. Otvor oči.

james bond

a ty v nom vidis neskrotneho rebela a to ta pritahuje ci ? neboj je to len opilecka troska, neviem co si zac ty ale pokial si usporiadana mlada dama tak radsej ruky prec

Prezyvka55

Esteze len spolu chodite, je cas dat tomu alkoholikovi zbohom :) mas to lahke nemusis sa rozvadzat ani nic, pohoda.

tercina32

Chodite spolu len tri mesiace, tak vycúvaj pokiaľ sa dá. Vzťah v ktorom sa trápiš nemá význam. Hovorím z vlastnej skúsenosti.

sisas

Podla mna ti zavolá , ale az ked sa zobudi z tej opice.Asi sa riadne spil a nerozumiem preco si s nim to nema zmysel iba sa takto trapis.. mne sa priatel takto opije s kamosmi raz za pol roka a tiez je na mol uzije si to napise rano o 12 ale nepije potom vazne vobec.A to mam tiez nervy keby mi toto urobil nedokazla by som mu verit milovat ho a taky vztah je o nicom ..