Nador na mozgu?

Príspevok v téme: Nador na mozgu?
0222333

bojim sa ze mam nador na mozgu alebo epilepsiu. Je vsak mozne ze som len hypochonder a vsetky priznaky si namyslam. mam 20 rokov, zena. V poslednej dobe som stale unavena aj ked dlho spim. Vypadava mi pozornost (nieco ako petit mal pri epilepsii - niesom epilepticka). Trpnu mi nohy (ale iba ked sedim v tureckom sede, alebo mam nohu vylozenu - no nikomu inemu tak rychlo nic nestrpne). Dokazem v polovici vety zabudnut co som hovorila - co som chcela povedat. Niekedy som az prilis uprimna, co som predtym nebola, potom spatne rozmyslam nad tym ze ako som to povedala. Je to ako keby som iba zila ale nerozmyslala, resp ako by som to ani nebola ja alebo ako to opisat.

Ist s tym k lekarovi?
Co mu povedat? (som tam dost casto si o mne poymsli..)
Co povedat doma? Zlaknu sa ak poviem moje podozrenia.

1_Julka

Ahoj,
neprivolávaj si čo nemáš!
Nádor mozgu sa určite prejavuje inak (napr. bolesti hlavy, ktoré budia pacienta zo spánku, strata rovnováhy, poruchy zraku, vracanie,..) a mnoho iných podľa toho, ktorá časť je postihnutá.
Prestaň sa sledovať, nájdi si nejakú zmysluplnú činnosť s ktorou vyplníš svoj voľný čas a hlavne sa uvoľni po práci, resp. si sprav väčšie prestávky.
Určite si nevyhľadávaj príznaky na internete. Jeden príznak z mnohých nič neznamená a zbytočne sa stresuješ.
Skôr by som u teba tipovala na blokáciu v oblasti chrbtice.
Výpadok pamäti ešte nič neznamená - prepracovanosť, stres!!, roztržitosť a mnoho ďalších.

0222333

a pandorica..nie len z toho..ale mi aj v pravom uchu piska a boli ma hlava pri smiechu (nie vzdy). ale je pravda ze som posadnuta asi sledovanim seba samej. tak ste ma aspon upokojili (uvidm ako dlho mi to vydrzi)

kabel

vypadky pozornosti su z prilisnej "prace" na PC, treba robit pravidelne prestavky spojene s fyzickym pohybom a presmerovanim pozornosti
ked zacnes grcat tak, ze to z teba vyleti oblukom bez predosleho pocitu nevolnosti, potom sa vyber k lekarovi, vtedy by uz nejake to podozrenie mohlo byt :-D

pandorica

To z toho,že ti v tureckom sede strpne noha a vela spíš, si usúdila, že máš nádor na mozgu?Ver mi, že keby si mala nádor na mozgu prejavil by sa určite inak.

0222333

no len tie vypadky si vsimli uz aj ini ludia. A je pravda ze v poslednej dobe sa jednak ´prilis sledujem (ale neviem s tym prestat aj ked chcem) a jednak sedim doma za PC pretoze na nom mam vela prace. ale dakujem za odpovede :-)

philips

Nádor nemáš, užívaj si život, nič ti nie je. Začni chodiť von, do prírody, kúp si foťák, choď fotiť, začni kresliť, choď von behávať... A uvidíš, že už na to ani nepomyslíš. Len proste niečo rob a neseď doma a nepreháňaj to so sledovaním svojho tela.