Úprava vody z vodovodu

Matyo

Pitná kohútiková voda na Slovensku pochádza z chránených vodných nádrží a hlavne z podzemných zdrojov, takže žiadna antikoncepcia a podobné veci tam byť nemôžu. Destilovaná voda nie je vhodná pre ľudský organizmus, môže spôsobiť poškodenie zdravia pri dlhodobejšom užívaní.

pišta00

pri vode z vodovodu je chlór to najmenšie zlo ktoré tam je :D to mi verte. Tá voda je plná bordelu ktorý nezachytí ČOV, napríklad také hormóny z antikoncepcie ktoré sú tak drobné že ich len tak hocičo nezachytí a ak ich nezachytí ČOV pochybujem že pomôže nejaký filter za pár eur

mam56

V rámci oného si opäť zopakujeme farby, ale dnes ich nedáme do súvislosti s našim obľúbeným hov.... Už si nepovieme, že biela v kombinácii s hnedou je hov.. na snehu, dnes to bude o inom... Pomocou farieb možno aj vidieť do budúcnosti. Ak si vytiahnete farby v tomto poradí: 1. žltá ako osa, 2. zelená ako lúka, 3. červená ako malina, 4. modrá ako obloha a 5. biela ako hviezda, tak vám dozaista vyjde nasledovné: - budete mať príležitosť na to, aby ste si pi.hli, pristihne vás pri tom jej manžel a zavolá vás na zelenú lúku, po niekoľkých minútach budete červený ako malina, spadnete na zem a uvidíte modrú oblohu, ktorá vás upokojí, upadnete do kómy a preberiete sa až v noci pri splne, kedy uvidíte všetky hviezdy na oblohe.
Teraz vám objasním výklad iných kariet, ktoré tiež často používam. Sú to napr. pavúk, osa, slon, hroch, vrabec, sliepka. Ak si ich vytiahnete, tak vám vyjde nasledovné:
1. pavúk – karta pavúk znamená, že vám v noci po tvári prebehne pavúk, musíte zachovať pokoj, len vtedy máte právo na strach, ak vám počas jeho behu povie: I´ll be back. Ešte horšie bude, ak vám povie: astala vista, baby.
2. slon – karta slon znamená, že dostanete lukratívnu ponuku na prácu v Afrike v súvislosti so slonmi. V Afrike je veľmi horúco a ochranári si veľmi potrpia na to, aby im slony nevypreli, čiže dostanete na starosť tri slony a bude im treba kolísať ich gu... Váš plat bude 1000 USD s možnosťou nabrať si ich výdatné hnojivo do fúrika s možnosťou exportu do domovskej krajiny.
3. somár – konečne, pri pohľade do zrkadla si uvedomíte, že ste somár. Veď ani taký somár všetko neutiahne a dokáže sa zastaviť a nepohnúť sa. Aj Vy na to máte právo. Tak už keď som somárom, tak sa podľa toho treba adekvátne správať.
4. hroch – karta hroch znamená, že Vás niekto pozve na kúpeľ v soli. Áno, bude to hroch. Výhodou je to, že stačí do vane napúšťať len jeden liter vody a aj tak budete mať problém, aby ste sa neutopili.
5. vrabec – ak si vytiahnete kartu vrabec, tak to môže znamenať viac vecí. Napr. to, že sa vám bude snívať o časoch, kedy to ešte všetko išlo ako po masle. Každý každého okrádal, ale nikomu nič nechýbalo. V prenesení na dnešné časy karta vrabec znamená, že lepší vrabec (resp. ho...) v hrsti ako holub na streche.
6. sliepka – karta sliepka znamená, napr. že budete jesť na obed v nedeľu kuraciu polievku alebo že nejaká sliepka vám aj po druhý či viacerýkrát kompletne zruinuje váš život, ale Vy sa zmeníte na fénixa a povstanete z popola.
7. osa – ak vám vyjde táto karta, tak po rokoch permanentnej abstinencie sa nad vami niekto zmiluje, čiže si konečne pi.hnete s tým, že aj tentokrát to žiaľ vyjde:-)
Ak som vás nepobavil, tak sorry, robím si sám terapiu smiechom, lebo mám depky.

Mesačný princ

Nečítal som síce príspevky ktoré sú už tu no ak si niekto dá tento prístroj alebo len tú rúrku na zmäkčenie vody, tak nech to nik z Vás nerobí v starších domoch!

Ono mávajú zakonzervované potrubia vodným kameňom. Sú to aj 40 - 50 ročné spoje, kde izolácia je tvorené práve chlórom a vápnikom, ktorý pokryl steny.

Takže pozor! Ak použiť tak v nových objektoch alebo pri novom potrubí. Aby Vám z každého spoju nevytryskol pramienok vody :D

Jefitto

lol, toľko bludov pokope som ešte nevidel. Mali by ste požiadať o zaradenie do redakcie badatel.net :D

Živa voda? DažĎova voda je podobna destilovanej? Tak to je vrchol bludov. Dažďová voda obsahuje kopec minerálov, kationov, anionov, pretože často obsahuje aj bordel z ovzdušia (oxidy síry, fosforu, slabý roztok kyseliny uhličitej - tzv. kyslý dážď). Niekto ti tu radí piť destilovanú vodu, pridaj si k tomu tri kvapky sava a prídem ti zahrať na pohreb. Hej a ešte nezabudni žiť zo slnečnej energie, veď jedlo je jed...

Chlór je normálna súčasť ľudského organizmu. Určite je lepšie piť vodu zo studničky ako z vodovodu... ale piť destilovanú vodu je najväčší bullshit a najrýchlejšia cesta, ako si rozhádzať vnútorné prostredie organizmu, zbaviť sa všetkých minerálov...

IvaNa56

Neviem, ako to s tou úpravou vody je, keď jeden tvrdí, že netreba, ďalší, že hej. Ja pre istotu vodu čistím a myslím, že je to pre organizmus lepšie. Používam uhlíkový filter Carbonit vitalizér, ktorý čistí pomocou magnetov, minerálov a kryštálu. Chuť vody je celkovo lepšia.