Uraz hlavy

nellka

No ľudia, ja neviem, ale ja by som radšej za lekárom zašla. Také CT-čko by nebolo od veci. Kľudne to tam môže niekde krvácať, ani o tom neviete a prejaví sa to aj za dva a viac týždňov ako chroňas. Ak si bola dezorientovaná, alebo nebodaj len na chvíľu stratila vedomie/ani o tom nemusíš vedieť/, tak choď.
Pocit na zvracanie je len jeden z monohých príznakov krvácania alebo otrasu mozgu.

anna krištofova

sestra spadla zo stolicky a padla na roh pultu.Poranila si hlavu,ma asi 1cm ranu,ktora dost krvacala,asi po 5 minutach prestala.Teraz ju to trochu boli,ale nezvracia,ani sa jej hlava netoci.Mame ist k lekarovi,alebo pockat?

shobiana

ahoj ja som mala tiez uraz na lade som si dost silno tresla hlavu chvilu sa mi potemnelo,ale ak sa ti hlava kruti alebo ti je na zvracanie rozhodne chod za lekarom mozes mat slaby otras mozgu.ja ked som sa buchla musela som byt stale v klude a lezat,na pozorovanie ci sa mi nezhorsi a potom to uz bolo v pojhodke

RNG

Enzymi na odstranenie zrazenin a rybacie oleje na vyhojenie nervovych spojeni definitivne pomozu. Hlavne tie, co obsahuju hodne DHA zlozky, ako lososovy a rozne koncentraty, ako Max EPA a podobne.
Niektore nootropics by mohli pomoct(lecitin)a B vitaminy.

janinne

Mozem poprosit nejakeho odbornika ? Akym sposobom sa lieci silny otras mozgu ? Nasledkom padu je i prasknuta lebka a zrazenina krvy. Bola tam i kratkodoba (1 den) strata pamati. Ako bude prebiehat liecba prosim, vobec si to neviem predstavit.

damaxy

ked dcera spadla bola dezorientovana ,možno to bol aj u teba ako u nej lahký otras mozgu,naštastie to dobre dopadlo pre vás obe.

ronaldina

Ahoj dakujem za odpoved, myslim, ze som ok aspon to tak zatial vyzera... hlava este pobolieva, ale nezvraciam ani nic podobne, asi som sa len poriadne udrela..

Alternativa

Ako Ti je? Tu sa neda radit, kazdy sa musi rozhodnut sam. Ak su bolesti velmi silne - lekar, ak mas pocit na zvracanie, alebo zvracias - urcite lekar tiez.