Nemá to už zmysel

MultiLevel

Nuz, potom ti neporadim, ked mas rada "sebatyranie" :) Lebo inak toto nazvat neviem. Chapem, ze nie kazdy vie byt tak silny, aby niektore zivotne situacie zvladal, ale bud nieco chces a dokazes to, alebo si este nezrela, aby si to dosiahla. Neviem kolko mas rokov, ale toto sa netyka len "nastrocnych", casto maju tento problem i dopeli ludia. Je to akasi neschopnost opustit to stare, lebo to nema zmysel, a ist za niecim novym...Uvedom si, ze toto nie je jediny chlap na svete, nie je to jediny tvoj vztah a cim dalej v nom ostavas a tocis sa dookola, tym viac si sama sebe robis zle...Ako mozes stretnut niekoho vhodneho pre teba, ked stale davas sancu tomu sucasnemu? Ved ty sa blokujes voci inym ludom prave tymto vztahom, ktory umelo udrziavas pri "zivote".
Bohuzial, nikto ti nemoze drzat ruky, ked ti napise zas sms, aby si nedopisovala...nikto ti nemoze zalepit usta, aby si mu neodpovedala na jeho telefonat. To musis len ty sama robit. V momente ako sa ti znova ozve, si musis povedat "nie"! Nezdvihnem, neodpoviem, nechcem, nema to zmysel....neostavaj sama, obklopuj sa ludmi, priatelmi, chodievaj vela von a urcite medzi ludmi prides aj na ine myslienky.
POkial nie si tak silna, aby si to sama dokazala, obrat sa na psychologa a s nim ries tento problem

Nezn4m4

Lenže mne to nejde. My aj keď sme sa už viac krát rozišli... Zakaždým som v hlave mala silácke reči ako to vydržím ake to bude fajn ako keď sa mi ozve tak nezdvihnem neodpíšem vždy to bolo len v mysli a ked sa ozval napísal ako mala pubertiačka a tak je to stále...

MultiLevel

Tu odvahu musis len ty sama v sebe najst...Neexistuje ziadna univerzalna rada, ako na to. Prosto je to len a len o tvojej hlave a o tom, co si v nej urcis ako prioritu.
Uvedom si, ze ak je laska len z jednej strany, nema to absolutne zmysel a preto je totalne nelogicke ostavat vo vztahu s niekym, s kym to nefunguje. Uvidis o par rokov ako si budes v stastnom vztahu klopat na celo, preco si ten predosly neukoncila skor. Mas mozno teraz strach a je to prirodzene, ale nemozes sa tyrat donekonecna. Pre mna je totiz nefungujuci vztah "tyranie", ked to ludia umelo predlzuju a to spoluzitie je skor tretia svetova, len nie laska...
Chces sa mat dobre, alebo donekonecna riesit to, aka si nestastna? Ver tomu, ze ked toto ukoncis, mas sancu najst si niekoho s kym to naozaj bude fungovat.
Po rozchode si nepiste, nevolajte, nevyhladavajte sa, prerus s nim akykolvek kontakt. A nezabudni...to ako dlho sa budes dostavat po rozchode z "depky" je len a len na tebe. Bud sa budes "tyrat" a mysliet stale na neho, alebo si povies, ze ides dalej a budes stastna :) Je to v tvojej hlave :)