Šampón Dixi - krepovite vlasy

Príspevok v téme: Šampón Dixi - krepovite vlasy
Michaela K.

Ahojte.
Chcela by som sa opytat,ake mate skusenosti so samponom Dixi zihlavovy.Mam dost krepovite vlasy a chcela by som vyskusat tento sampon,lebo neobsahuje ziadne silikony,ktore sa pri krepovitych vlasoch nesmu pouzivat.Chcela by som moje vlasy trochu ozdravit a zlepsit kvalitu.
Popripade ak mate nejake rady,ktore vam pomohli alebo mohli pomoct pri krepovitych vlasoch.
Dakujem.

Majli

Na krepovite vlasy pomože kozmetika Joico,je dostupná v kadernictvach,poradí si s každym vlasovym problemom..vrelo odporúčam,som kadernička.. Ak by ste mali zaujem nakuknite na facebooku na kadernictvo Smajlik :)

Michaela K.

A ktora z prirodnych kozmetik sa ti najviac osvedcila a kde sa daju vyrobky zohnat?
Ja uz som dost zufala z tych mojich vlasov,su krepovite a nie su ani rovne,ani kucerave,skor take padnute vlnite vlasy.Vyzeraju,ako keby som sa rano ani len neucesala,no cele zle.

mia20

Dixi je fajn sampon, ale po umyti budes mat suchsie vlasy, tak si daj balzam alebo masku. Ja mam tiez krepovite vlasy, pouzivam prirodnu kozmetiku Lavera,Alverde,Balea (bez silikonov)... Teraz pouzivam vyrobky od Kallos, nieje to moc prirodna kozmetika ale vlasy mam super, take jemne na dotyk...maju priatelne ceny a velke balenia. 1000ml maska za 3,50e