Da sa otehotniet?

Príspevok v téme: Da sa otehotniet?
faktneviem

Fakt som si nikdy nemyslela, ze ohladom tejto temy sem budem niekedy pisat, ale stalo sa... Ani na moju otazku nikde neviem najst odpoved a ano, fakt neviem ako to je - to pre vyryvacov, co si myslia ze jeden clovek vie vsetko :) Potrebujem vediet - musi byt ud uplne "zasunuty" aby mohlo dojst k oplodneniu?? Totizto... priatel bol vo mne a z nicoho nic to nanho prislo, hned vytiahol, mozno nieco islo aj do mna, ale ak aj ano, bolo to len na okraji, nebol uplne dnu, cize pri "vytahovani" mu uz nieco pravdepodobne uslo... ono sa to zbehlo dost rychlo. Isla som hned na WC a snazila sa vytlait, ale nic neslo... az neskor, po par hodinach som citila ze zo mna nieco ide, ale mozno to bola len moja tekutina, fakt neviem :( akurat mam plodne dni, to je na tom najhorsie. S priatelom sme uz dlho, aj mame na babo vek, len sme este nechceli a taketo nieco sa nam este nestalo. Ako citam, tak tabletka PO je riadny humus a myslim si, ze tehotenstvo je pre zenu urcite zdravsie ako ta tabletka, ale nech aspon viem, co mozem ocakavat... poradite niekto?? ak sa da, tak bez odsudzovania, dakujem :)

macik

faktneviem nastastie,ze ja som tu tabletku nezobrala ,som to riskla :)ale nastastie noo prišiel na den presne ,som šťastná z toho,už nikdy nebudem riskovať s prerušovanou suložou.lebo takéto stresy nestoja vobec ,ale vobec za to !!!
tak držme si prsty navzájom:))

faktneviem

Mne akurat skonciol, takze fajn. inak prisiel presne na den, ako mal, som zvedava na tie dalsie, ale ak aj tie budu ok, tak mi tabletka nastastie nic nerozhadzala. ved uvidim.

macik

no nastastie som už dnes odstala menzes :))) som taka stastna :) a dosť poriadny,takže no stress už konečne !:)

Lolitka

to asi ano a plus k tomu dat dostatocnu ochranu a je to :D

inak co hovorite na ten Pharmatex?? pozerali ste si to? pouziva to niektora z vas??

Iveta Michael

faktneviem,21.02.14 - 20:43

ďakujem pekne:) no som s ním vyše roka..bola som dlho sama a potom som sa s ním do toho vrhla,som taký introvertný typ ženy ale s temperamentom a vášnivo ho ľúbim,ozaj..

no a na otázku,či nám ten sex stojí za to všetko trápenie..no to jednoznačne áno,ale musí ťa skutočne ľúbiť a musí ťa priťahovať ako magnet:)

daniellka26

no macik...aj v návode testu ti píše, že je jedno, aká je intenzita druhej čiarky, že ak tam proste je, tak tam je...ale môže to byť aj cysta a testy sa väčšinou robia, až keď ti mešká menštruácia...hlavne si nenahováraj, počkaj alebo skoč na gyndu, možno gynekológ zistí viac...

macik

mala som si asi dať tabletku PO ,zbytočne stresujem:(
už pat dni som po tom styku..a nič ..dnes mám 14.den cyklu a nič.nebolí ma bruško,ani nič,ako ked mavam ovuláciu,proste nič.
tak som si kupila baby test
robila som ho v priebehu dna.prakticky neukazal nič také.Jedna čiarka extremne fialová,co je dobre,ale druha taka cudna.ako žiadne sfarbenie,ale jej obrysy boli vidieť...
také divne niečo..
mi je aj mierne na zvracanie,tak neveim,ako toto celé dopadne