Neverbalne prejavy

Príspevok v téme: Neverbalne prejavy
baaboo

Ahojte...vsimate si u druhym neverbalne prejavy? ja som si to nikdy moc nevsimala...az do dnes....zacala som si pisat s jednym chalanom...parkrat sme sa vypravali aj osobne...myslela som, ze ma o mna zaujem...ale dnes som si vsimla, ked sme sa rozpravali, ze uhyba pohladom...pozera po okoli, pozre na mna a zase niekam inam...otoci sa ku mne telom a vzapeti je ku mne bokom..a takto stale dookola....rozmyslala som, ze ja to robim tiez...pri ludoch, z ktorych som nervozna, alebo sa mi pacia...ale toto mi prislo ako totalny nezaujem....neviem...vyznate sa niekto v tychto veciach?

Fleur-de-lis

čo sa týka pohľadu, ja som čítala od jednej neurologičky, že niektorí ľudia vedia práve lepšie počúvať, keď sa nedívajú na osobu, ktorá hovorí. Už sa nepamätám ako presne to bolo, ale niečo s vizuálnou predstavivosťou a proste sa potrebujú pozerať "do blba". Či je to tvoj prípad, neviem.

m8cr6

neverbálne prejavy sú super :) veľa napovedia. napr všímaj si chodidlá. ak má chodidlá, špičky nasmerované na nejakú stranu, tým smerom niečo myslí. Príklad. Odchádzaš zo školy a zdrží ťa učiteľ. stojíš oproti nemu, jednu nohu smeruješ ku dverám k východu a drhú k učiteľovi. Skupinka ľudí, muži ženy. Všímaj kam sperujú špičky chodidiel mužov. Možno práve k tomu čo niečo hovorí alebo k atraktívnejšej žene. Takisto keď sedia, všímaj kam im smerujú špičky. Ak nieto uhýba očami, možno ani nevníma tvoj obsah čo hovoríš, lebo v hlave má svoje myšlienky a tie ho rušia. Alebo je hanblivý a bojí sa aby to nezaiskrilo, keď si neni istý :D To sa mne stáva. Keď celým telom sa otáča, tak asi bol fakt nervózny a zahltený svojími vecami a čo mu hovoríš ho zaujímalo tak na 50% možno menej...:)Určite také knihy sú :)