Existuje este nieco?

Príspevok v téme: Existuje este nieco?
yqnzwhh

Mam prichystane tabletky a alkohol a uz som asi na 99 percent rozhodnuta, ze to spravim a zabijem sa a a kvoli tomu jednemu percentu chcem vediet, ci existuje este nieco co by ma na 100 percent presvedcilo, ze to nemam robit, dokazalo by ma este nieco presvedcit? Slovo, veta, cokolvek, inak uz fakt nemam sil a vzdavam sa...

etty

eleven12: mal/a by si zvážiť možnosť, že obviňuješ nesprávneho. Ak si zažil/a v živote zlé a bolestné veci, nebol to Boh, kto si to prial. Lebo skutočný veľký sadista ukazuje prstom na Boha a hovorí: to nie ja, to Boh. Samovraždou sa Bohu nepomstíš, ani mu nič nedokážeš. Naopak, postavíš na stranu toho, kto teba aj Boha nenávidí.

Samovražda nie je prejavom slobodnej vôle človeka, ale znakom toho, že bol človek oklamaný. Ten kto je oklamaný, nemôže byť slobodný.

Iveta Michael

pre winki: nemáš pravdu!

vonkoncom ani ľudia čo to urobili neboli žiadne nuly!
ak zlyháva pud sebazáchovy tak za tým je veĺmi .. veľmi závažný problém,môže byť aj náhly skrat ale i ťažký stav depresie za ktorý nikto nemôže a už vôbec ho nemáš právo nazvať slabochom..

samozrejme,pokiaľ to ide,treba zabojovať ale predovšetkým - signály vysielajúce SOS nemajú prehliadať tí ostatní ktorí by mali byť nápomocní!

Iveta Michael

... a to 1% práve môže byť pre teba rozhodujúcim!

áno,existuje ..aj v tvojom prípade! možno láska...ktorá si ťa nájde..

eleven12

"Samovraždou človek ničí vzťah lásky k Bohu aj ľuďom"

samovrazdou sa prave ako jedinym sposobom moze clovek vyslobodit zo sparov Velkeho Sadistu (inak znameho aj ako Boh). je to jedina cesta ako odmietnut tuto jeho sialenu hru zvanu zivot, jediny sposob ako mu jasne povedat ze nieco tak nasilne, vulgarne, manipulativne a zakerne s nim hrat nebudes, ze nebudes tancovat ako si jeho manipulatorske sadisticke ego ziada.
samovrazda je v skutocnosti najvyssiou instanciou slobodnej vole a moralnosti

MS!

Americký internista van Lommel začal v 80. rokoch minulého storočia zbierať od svojich pacientov informácie o ich skúsenostiach z hranice života a smrti. Urobil interview s 344 ľuďmi, ktorí po infarkte prežili klinickú smrť, a tieto rozhovory uskutočnil v čase, ktorý neprekročil obdobie 1 týždňa od spomenutej udalosti.

Van Lommel tvrdí, že tieto skúsenosti majú 4 spoločné vlastnosti:

1. Človek je mimo svojho tela a jasne si uvedomuje svoje osobné "ja".

2. Premieta sa mu prehľad udalostí z celého života, počas ktorého jasne vidí, ako dobré skutky a myšlienky prehlbujú a budujú vzťah lásky s Bohom a s inými ľuďmi, a ako zlé skutky a myšlienky ničia vzťah lásky s Bohom a s ľuďmi a sú zdrojom utrpenia. Vtedy človek začína v plnosti vnímať dôsledky svojho dobrého alebo zlého správania, čo spôsobil sebe, iným ľuďom a Bohu. Každá krivda a bolesť spôsobené druhému človeku sa zároveň bolestne dotýkajú aj toho, kto ich spôsobil.

3. Stretáva sa so zosnulými príbuznými a priateľmi, ktorých okamžite spoznáva. Komunikuje s nimi skrze výmenu myšlienok.

4. U väčšiny ľudí, ktorí mali takýto zážitok, už telesná smrť nevzbudzuje strach, pričom do tela sa vracali neradi. Príkaz na návrat do tela dostali buď od tajomnej Bytosti zo Svetla, alebo od svojich zosnulých príbuzných.

Samovraždou človek ničí vzťah lásky k Bohu aj ľuďom. Prečítaj si veľakrát bod 2. Čo sa chystáš urobiť, bude mať pre teba veľmi vážne následky. Budeš to ľutovať a tvoje rozhodnutie ti prinesie more utrpenia.

Cindy353

este zijes??
prosimta nerob to. nedokazes si ani predstavit ake peklo na zemi tu prezivaju pozostali. ak ich chces vytrestat, dokonale sa Ti to podari, lebo si pis, ze nenajdu pokoj do konca zivota

to co zazivas ty teraz je nic oproti tomu, ako sa budu citit oni. ver mi, viem o com pisem, pozri temu Kam putuju duse samovrahov

juchuuu6

do riesenia problemu... lenze co z toho ked cely zivot je defacto jeden velky problem zlozeny z nikdy nekonciaceho mnozstva mensich problemov? jeden vyriesis a 2 nove okamzite vzniknu... jedine skutocne riesenie ktore nie je len docasne a iluzorne je samovrazda.. vsetko ostatne je len iluzia ze sa nieco riesi, nic sa neriesi naopak kazdym dnom ktory si na zive len vyrobis x novych problemov