Rybí zápach u psa

Príspevok v téme: Rybí zápach u psa
ambrozia66

Dobrý deň, prosím o radu ohľadne 2 ročnej fenky, u ktorej cítiť rybí zápach. Nesmrdí celá, len pri konečníku alebo pri močovom mechúry, presne neviem. A mení aj správanie, je bojazlivejšia a málo je. Tak neviem, či je to začiatok hárania, infekcia, análne vačky alebo niečo iné? Ďakujem za odpoveď.

Deria

Ja tiez tipujem na upchate analne vacky. Treba ist cim skor k veterinarovi. Nam sa uz tiez stalo, ze som nespozorovala tento problem a vacky sa zapalili. Potom je vytlacanie bolestive a niekedy sa beru dokonca antibiotika.

sjuzzz

Mame s tym bohate skusenosti.V nasom pripade/a predpokladam ze aj vo vasom to bude sposobene upchatymi zlazami ,ktore su v konecniku.Treba navstivit veterinara ,ktory ich ručne:D vycisti(nehorazny rybaci smrad) a potom bude vsetko v poriadku.Ak veterinara nevyhladate bude to len a len horsie a zacne to vypustat aj sama,suchat sa po zadku atd.Druhe co ma napadlo je,kedze neviem presne o aky zapach sa jedna,ze to bude nieco hentake hormonalne,bliziace sa haranie mozno,ale na zaklade mojich skusenosti jednoznacne upchate zlazy a treba s tym ist.Je to otazka 30 sekund.