Rande

Príspevok v téme: Rande
Jancooos

Mám ho o 4 dni a neviem čo s vlasmi aký strih si zvoliť aby som sa páči l. Mám ich rovné.
Ešte otázka ja mám 184cm ona niečo cez 150 nebude jej vadiť ten vyskovy rozdiel ? Taka mala chutná blondína :)
Poznám ju z videnia a z fotiek kamosky ktorá nám rande dohodla ale ona mňa nepozná. Čiže rande naslepo.
Možno som nasmiech ale mám trému a zalezi mi na nej .
Mám 22 ona 25r. ak by vam to pomohlo v názoroch.
Mala predtým jedného ktorý bol nižší odomna tak preto sa pytam.
Vďaka za názory :)

kikass

No sak co riesis vysku sak to je jedno, ide o to jake sa tebe pacia baby co ta pritahuje neee
Mne sa napr. pacia taky nizsi chlapci ja mam 172cm a pacia sa mi taky okolo 175 do max 180cm vysoky chalani sa mi nepacia, kazdemu sa paci ine a pritahuje ine. Tucni, chudi, svalnati, vysoki, nizski... kazdeho pritahuje nieco ine tak co to riesis. A uces?? to ti ako mame poradit? Daj si taky aky tebe pristane najviac my sme ta nevideli ako to mozme posudit?? hl. nech nesu vlasy mastne a to aky ci nagelovany, nenagelovany to tazko musis volit taky aky ti pristane a vystihuje ta. Len jednu vec poradim (menej je viac) a umi si topanky hlavne :)))) lebo co kukam niektory chlapci zablatene topanky ro vyzera dost zle pokazi cely dojem zo seba :) ok hlavne nestresuj

jarny kvet

nebude, co si :) ja mam 166 a mam rada takych velmi vysokych. randila som s dvomi co mali skoro 2 metre. nevyhoda, ked sme sa prechadzali, tak som musela prilis vytacat hlavu, ked som mu chcela do oci pozret, alebo ako sa tvari. ale ked sme sedeli, tak vsetko v poriadku. a vyhoda - ked ma objal, tak som mala hlavu hned na jeho srdci, to bolo skvele :) a to dalsie neviem, lebo tam sa uz neprepracoval :D (ani jeden z nich :D )

a randila som uz aj s nizsimi, tam to bolo ok aj pri prechadzke. ti vysoki to bolo menej prakticke, ale aj tak sa mi viac pacia cim vyssi tym lepsie. a vlastne, to vobec nie je o vyske :)

actafool1

tak mne moja vyska nikdy nerobila komplexy alebo nieco podobne, vyhovuje mi :). A u chalanov som sa skor vzdy stretla s pozitivnymi reakciami na moju vysku.. ved povedzme si uprimne zas, dobreho vela nebyva! :D

Kohút :D

Ja som mal jednu babu ktora merala podobne ako tvoja nieco cez tych stopadesat cm a ja mam 179 cm a v pohode. Nizka baba neznamena neschopna, tie niezsie su niekedy divokejsie a odviazanejsie ako vysoke lebo v malom tele sa to nahromadi vela :D Bozkavat sa mozete aj posediacky poleziacky :D
Ak by ta tvoja vyhliadnuta mala namietky daj mi nanu kontakt ja sa onu rad postaram po vsetkych strankach :D Poriadne ju vyplieskam ani vysku riesit nebude. A hlavne nestresuj. Ved nemas 190 alebo dva metre.
A ty radcovia podomnou dobre radia umyt telo, zuby, vlasy, navonat, cool obliect, cool strih a hor sa dotoho. Usmievaj sa, vtipkuj ale nic nerob nasilu a bude to O.K Pozvi ju do restiky ved laska ide aj cez zaludok, dobre ju nakrm a mas ju v hrsti.

woo

hlavne nech ti nesmrdi z huby a neprezen to s vonavkou...a nie ze sa budes okunat platit a nezabudni otvarat dvere jak slusne vychovany chalan...ci sa jej budes pacit povahovo a vyzorovo to neovplyvnis, bud sam sebou. nie ze ju budes hned oblapkavat a viest nevhodne reci o sexe.

Rudo123

moze ti ta vyska robit problem v bozkavani ale inac nevidim problem ked si obuje topanky s podpatkami.
poznam niekolko parov kde muz je o dost vyssi od partnerky a zopar ich je uz zosobasenych a maju deti takze ak je tam pritazlivost a laska z oboch stran vyska by nemala byt prekazkou takze hlavu hore a chod do toho ved uvidis co bude.
spravaj sa prirodzene a urob si nedbaly uces navonaj sa a nech ti nesmrdi z huby to je dolezite hygiena cistota a vona.

príspevok

V ziadnom pripade si neurob uces ala zmoknute kura alebo emo. Nageluj si ich a mierne v strede vydvihni dohora. Nechaj si narast strnisko to sa casto zenym paci. Za styri dni to stihnes. A k vyske pokial to nevadi tebe aj ked ten rozdiel je velky to mas 34 cm rozdiel to bude ti siahat po hrud? :D Ak ju vasnivo pobozkas zabudne na tvoju vysku :D Alebo ju aspon vasnivo pomiluj a pujdes dal i ked kukam ze ti na nej zalezi. Drzim palce daj vediet ci sa zadarilo. Zlom vez