Dusevne vakuum

Príspevok v téme: Dusevne vakuum
laudanum

Mam pocit,ze sa mi uz vsetko zrutilo.Pred casom sa mi rozpadol vztah,ktory som pokazil ja,nakolko som si nevedel najst zamestnanie,byvam u rodicov,nakolko nemam ani peniaze a nemam ani ziadnych priatelov.Mam hrozny pocit osamotenia a v posledny cas ma casto napadaju mylienky na samovrazdu.Citim pocit beznadeje,mam pocit ze som sa ocitol v slepej ulicke,s ktorej nemam ako vyjst.Pocit bezpespektivnosti a vedomie,ze som sa do tohoto svrabu dostal sam,nakolko som sa len pred styrm rokmi dostal z drogovej zavislosti ma ubija.Niekedy ma napadaju myslienky na bilancnu samovrazdu,nakolko z tejto situacie nevidim ziadne vychodisko.

stefka_34

Myslí nato,že samovražda nerieši žiaden problém jediné čo znamená je zbabelý únik. Zo všetkého sa dá dostať len treba chcieť. Vzťahy končia vtedy ak to nemá šancu. Potom prichádzajú lepšie a plnohodnotnejšie. Ty to zvládneš :)

maja6

Laudanum, mysli na to, koľko si v živote už zvládol, veď prekonať závislosť nie je nič jednoduché, chce to pevnú vôľu a odhodlanie, a tie máš! Ak sa ti podarilo prekonať takú ťažkú situáciu vtedy, podarí sa ti to aj teraz, uvidíš. Viem, že nie je ľahké nájsť si v súčasnosti prácu, ale kým sa snažíš a bojuješ, nič nie je stratené! Snáď každý si existenciálnym vákuom raz v živote prejde, ale ako sa hovorí, niekedy nevieš čo máš, kým to nestratíš... a v ťažkostiach nachádzame tie pravé hodnoty, aj zlé časy nás majú niečomu naučiť. Skús popreýšľať nad tým, čo ti vtedy pomohlo vyhrabať sa zo závislosti a či ti to nepomôže aj teraz. Nevzdávaj sa, držím ti palce!