Tlak na konecnik pri menzese

Príspevok v téme: Tlak na konecnik pri menzese
Melvi

Ahojte.Mam problem,poradite? Pri menzese mam popri bolesti a krcov v prvych dnoch aj opuch posvy vo vnutri- je tam taky maly akoby vyrastok ktory sa ked zvacsi tam mi to strasne tlaci na konecnik, je to normalne? az teraz som si toho vsimla, ibalgin pomaha,ale uz mam po menzese no ten tlak a ta bolest neustupuje ako zvycajne. ma niekto skusenost?

Melvi

takze, po vysadeni anti. krce zmizli (pravzade nie uplne) Podaliro sa mi dostat ku gynekologicke... zda sa ze ta hrcka je maternica, maternica sa mi zosunula a vytvaru sa....ako to nazvat.. rastu tie cieviky kde nemaju z coho mozu byt cysty... (este ich nemam) zevraj sa to vola endometrioza :-/ celozivotny boj... napisala mi Visanne

Melvi

Ten vyrastok v posve sa akoby zvedcil nebo asi len furt opucha...uz sa aj bojim.rozhodla som sa ist nakoniec ku gynekologycke...uvidime co to je...mimochodom prestala som uzivat antikonc. Uvidim o tyzden ake silne krce budem mat po vysadeni toho svinstva...len som si vsimla ze mi odvtedy bucha srdce ako o zivof a nepravidelny rytmus ma :-/ napisem co a ako po navsteve lekara...snad niekomu pomoze.

karolinka122

mne to teda zacalo az po porode a stale trva, predtym to byvali velmi silne krce v bruchu...Mne na to pomaha, ked si sadnem, v ten prvy den nemozem vela stat, chodit, akoby sa to dole moc prekrvovalo a potom vznika ten tlak, najlepsie vylozit nohy nachvilu a ten caj zensky...

Diana_R

Pripájam sa, tiež mám podobné problémy a niekedy ma ide roztrhnúť. Ja som skúšala tiež gynekologický čaj od Teekanne a asi mi fakt kus uvoľnil tie kŕče.

Ivona1

Ja som to niekedy nemávala, ale teraz to už mám pravidelne každý mesiac a hlavne prvé 2 dni.
Mňa ale dosť aj nafukuje a hlavne deň pred menštruáciou.

Melvi

vážne? na vela miest som o podobnom citala ale to boli temy o tehotenstve.a presne toto iste sa stava aj tehotnym zenam. Lenze ja tehotna nejsom preto som sa chcela radsej uistit. Dakujem ti za tvoj koment.

Ivona1

Ahoj,
mám presne rovnaký problém a je to normálne.
Je to vlastne silný kŕč a nafúknuté brucho, ktoré hlavne pri sedení tlačí na konečník a hrádzu. Mne pomáha aj gynekologický čaj, skús ten namiesto Ibalginu.