Samoopaľovacie krémy (prírodné)

Lenocka999

Tak ja som ho vyskusala a nerobil mi ziadne problemy, bol praveze velmi prijemny na pokozku, velmi dobre sa vstrebaval a hydratoval. K nejakemu extra silnemu opaleniu nedoslo, ale to som ani nechcela. Pokozka postupne dostala mierny opaleny vzhlad. Paci sa mi, ze to islo postupne a ze krem nema hnusnu hnedu konzisteniciu ako ine samoopalovaky, ktore by som skor nazvala telovymi makeupmi a nie samoopalovakmi a aj to, ze mi na pokozke neostavali ziadne skvrny, kedze nema hnedu konzistenciu. Velmi prijemny krem, jemne opalenie a dobry pocit, ze som si na pokozku nedavala chemiu. Tak by som to asi zhrnula. :)

Odpovedam

emma255 ak riešiš samoopalovaky, tak sa porad s odbornikmi na Samoopalovacisvet , tam ti poradia, presne podla tvojej pokozky..

parlamentka

...Ethylhexyl methoxycinamate Cetearyl Alcohol Ceteareth 20, Stearic Acid,

v zložení na konci :/ Ale naozaj neviem, so samoopaľovacími krémami mám dlhoročné skúsenosti a oblasť zdravého opaľovania pokožky je mojim oborom, no "cougar" nepoznám. Z mojich skúsenosti sa môžem zaručiť za značky ako: Fake Bake, Saint Tropez, He-Shi a pod.

emma255

Kde tam piše že obsahuje alcohol? Hm tak dufajme že sa vyjadri niekto kto už vyskušal či je z neho pekne opalenie :)

parlamentka

No podľa zloženia musí byť človek chemik, aby tomu rozumel :) Každopádne alcohol nie je príliš šťastné riešenie pre pokožku... V zložení je navyše kopec prírodných olejov, ktoré majú pri reagovaní pokožky s DHA veľmi zlé výsledky. Mastná pokožka zabraňuje prenikaniu samoopaľovacích látok do pokožky, tak že neviem/neviem. Ako hydratačný produkt fajn, no opálenie asi nič-moc.