Priatel vo vazbe

Príspevok v téme: Priatel vo vazbe
mia89

Moj priatel je vo vazbe a caka na trest, existuje nieco horsie vo vztahu, ktory klapal a mala som pocit ze je to ten pravy? Zazil niekto nieco podobne? Mam naozaj depresivne stavy, nedokazem sa s tym vyrovnat a bojim sa aj o neho. Mam 25 pomaly sme si planovali rodinu. Ako sa da s nieci takym vyrovnat?

1miro

Ako prepacte ale zastavuje sa mi rozum nad sprostostou sloveniek . Necudujem sa ze kazda tretia tusim je tu slobodna matka. Preco si baby nevyberate fajn chlapov co nerobia prusery , pracuju na svojej buducnosti ale cakate na basistov odpustate donekonecna psychopatom a zadlzenym neschopakom? Nechapem... ved kazdy by mal pre seba chciet len to najlepsie....

Vunreal01

Ja mam podobny problem, pritel v podstate ex je momentalne ve vazbe. Ceka na soud za nebezpecne vyhrazanie sa. Bohuzel je tomu tak, ze me vzdy kdyz jsem vztah chtela ukoncit napadl fyzicky (pesti do obliceje, skubal mi vlasy, kopal do me, pripadne ma skrtil) i presto nemohu uverit tomu, ze je v tuto chvili pryc. Kamaradka rika, ze se jedna o jakysi "detox" a ze jsem vlastne i ja zavisla na te extremni pozornosti, diky ktere jsem vlastne byla stale ve stresu, kde jsem, s kym jsem, jakto ze jedu tam a tam. Proste vse byl problem. Na druhou stranu, kdyz si uvedomim, ze i ja jsem ja udelala chybu, ze jsem se k nemu vzdy po kazdem jednom rozchode a kazde jedne bitce vratila - vnimam to tak, ze je tam i kvuli me.
Vubec nevim jako se k tomu postavit. Trestni oznameni stahnout nelze, a ani nevim jak dale postupovat. V podstate se nemohu ani soustredit na vlastni zivot, stale jen googlim a hledam, jak by jsem mu alespon ulehcila. Ze treba pozadam o zastaveni vysetrovani, avsak v techto pripadech uz pry neni mozne rozjety vlak zastavit. A stat musi prosetrit podane trestne oznameni. Bolo jich uz celkem 5. A policajti k nam chodili jako na klavir, takze ho vnimaji jako nebezpecneho a ze by mi proste nadale delal zle.

Dekuji za kazdou odpoved, ci radu.

Lonely_wife

Ahojte, môj zákonitý je vo väzení od februára 2016. V máji uplynula polovica trestu, mali sme mať teraz 3. júla súd PP a predstavte si, že som si už išla vlakom na súd, keď mi zavolala svokra, že im volal advokát, že súd sa ruší, lebo bol tomu môjmu volovi udelený disciplinárny trest, takže PP môžeme podať znova až o 3 mesiace... banalita, žiadna bitka ani nič... baby, je to asi taká bolesť, ako keď odchádzal... nedá sa to vydržať... ak by niektorá chcela pokecať, budem rada... veľa síl všetkým, čo majú podobné trápenie

0vecka

stara tema ale aj tak, do basy sa clovek mozez dostat a byt v tom uplne nevinne. Aj ked beriem ze vecsinou si za to mozu samy.

staci ist rychlo niekto vam skoci pod kolesa, popripade si nefsimnut ze idete na letnych gumach v zime a ta ista situacia. popripade si kamarat/znamy zabudne u vas v aute trochu travy, lekar nieco poserie u pacienta, a do vysetrovacky sa moze clovek na par rokov dostat aj ked neurobi absolutne nic, staci ked to blbo vyzera a clovek si posedi zopar mesiacov a nakoniec dostane smiesne odskodne atd .. moznosti je vela

2zlbn

Tiež som mladá, a rozhodla som sa čakať. Ale to záleží ako sa muž chová k svojej žene. Viem že nikde by som nenašla lepšieho, mám už niečo odžité. Pokiaľ sa muž chová zle aj k svojej žene, tak je jasné, že naňho čakať nebude, keď vie že sa bude mať dobre bez neho. Ale sú muži ktorí spravia aj to posledné pre svoju ženu.
Každí sme nejakí, preto netreba súdiť druhých a nikomu nemožno radiť, to čo on cíti. A je veľa prípadov a veľa okolností, prečo sa človek dostane do väzenia.

rozvedena_1

Viete ono su to vsetko krasne slova o laske a odpusteni ale zivot je o inom . Autorka je mlada kocka ma sancu este najst si muza do zivota co naozaj za nieco stoji a nie cakat na niekoho premrhat najkrajsie roky zivota a nakoniec sa ten chlap vobec nezmeni a jedine co jej ostane su oci pre plac. Lebo verte ze jedinou istotou ste si v zivote iba vy sami. A ked sa nieco stane nikto pri vas nebude. Ja som si tiez prezila s ex manzelom peklo az som to naozaj pochopila. Jeho zavreli ja som si musela najst druhu robotu aby som platila dlhy lebo sme este vtedy neboli rozvedeny. Takze o krase lasky tu moze pisat fakt len ten co si este nic zleho v zivote neprezil.

Iiiiiiii

Niečo trochu od veci, sorry:
Milá a pokojná žena prišla do lekárne, priamo k lekárnikovi, pozrela sa priamo do jeho očí a povedala: rada by som si kúpila trochu kyanidu. Lekárnik jej na to povedal: do kelu, na čo potrebujete akurát kyanid? Žena mu na to povedala toto: lebo potrebujem otráviť svojho manžela. Lekárnik zagúľal očami a povedal: Pane, zmiluj sa! Ja vám nemôžem dať kyanid, aby ste zabili svojho manžela! To nie je legálne! Prídem o licenciu! Však oni nás oboch zatvoria! Všetko možné, zlé sa nám môže stať. Ale kde že! Ja Vám nemôžem dať žiaden kyanid! Žena siahla do svojej tašky a vytiahla obrázok svojho manžela v posteli so ženou toho lekárnika. Lekárnik sa pozrel na obrázok a povedal: nuž, teda. To je iné. Vy ste mi nepovedali, že to chcete na predpis.