Jedlo v lietadle

GoFruit

Nie, neserviruje sa vsade pitie. Brussels airlines neserviruju. Napr. No jedine ze mas tie business letenky a flexible. Hej tie jedla vyzeraju casto dost blbo.

RNG

Pitie sa serviruje v kazdom lietadle aj pri kratkych letoch, jedlo len pri dlhsich . Ale celkom iste pri letoch 6 hodinovych, takze sa neznervoznuj.
Ja si beriem na dlhsie/transkonintalne lety obvykle sandwich(maslovy chleba so suchou salamou a syrom je najvhodnejsi) a jablko, kedze nie som prilis nadseny jedlami, co na palube serviruju. Nuz ale to je skor na vine ta moja fajnova papulka, nez tie jedla.
Jediny problem s pitim je , ked lietadlo zadrzia na tarmacu( pred rozbehovou drahou) dlhe hodiny, co sa moze stat pri pretazenych letiskach alebo nahlych burkach. Vtedy sa niekedu lietadla dokonca musia vratit spat na terminal, lebo v case tesne pred startom sa prestane cokolvek podavat.

jana22222

no neviem ako ta duty free funguje, ale ja som vo viedni nenasla lacnejsiu 0,5 l vodu ako 2 eura. a ano, mozes si tam vodu kupit, ale troska dost prehnana cena. oproti cene letenky je to nic, ale ide o princip, ako draho tam predavaju nieco, co vedia, ze kazdy chce a potrebuje - zakladnu potrebu, ktoru pri kontrole musis vyhodit, ak nejaku vodu mas, a potom ti nauctuju takmer 4-nasobok beznej ceny. je to cisty vydieracsky biznis, nechutne zarabaju na ludoch. a predsa len, ked ides v lete a na kratky let, dve-tri hodiny bez vody je dost vela.

GoFruit

Do kufra si mozes zobrat jedlo ake chces ak ide s tebou na palubu. Vodu ti nedovolia iba prazdnu flasu. Ale aj tu ked zbadaju budes im musiet otvorit kufor.

mate59

jedlo aj pitie ti položia letušky na výklopný stolček pred tebou.Záleží s kým letíš, býva možnosť výberu z 2 jedál,káva, čaj, nealko, pivo, víno.

mate59

jedlo si možeš zobrať do kufra.Vodu si naber takto: zober si prázdnu pet flašku 0,5 l a až prejdeš cez 2.kontrolu/skener/ tak si potom na toalete napusti vody kolko chceš.S tou prejdeš do lietadla.Na palube dostaneš aj jedlo,aj nápoje cca hodinu po vzlietnutí.