Čo je najlepsie?

pompiKolacik

pinkyyy pohyb ! Ten ti tak precisti mysel od negativneho, ze nebudes chapat. Doda ti sebavedomie a ...... ja som za pohyb-sport ..... no pozor ! Nie v posilnovni, ale na cerstvom vzduchu. Zober kamosky, sadnite na bike. napr. a .... a neries, ze nemate stylovu vystroj, proste si uzivajte zivot i takymto sposobom .

rapopo

Ja som ziskal sebavedomie, ked som zistil, kolko sprostych ludi je okolo mna a aj zavistlivych, kedze zijeme na Slovensku a som si povedal, ze takito primitivni debilkovia mi nestoja za stres a nech by sa mi niekto skusil za nieco vysmiat - tak ho sfuknem jak odkvitnutu pupavu! No a skutocne mudry clovek sa predsa nikomu nevysmeje - prave preto o nom mozes povedat, ze je mudry. Moze ta usmernit, poradit, ale nie vysmiat ta. Neprezivaj to, ti ludia okolo teba sa nemaju najmensie pravo do teba starat a ty mas v mnohych veciach nad nimi navrch - pamataj!

hanka9

Podla toho co uvadzas, tak opakovane navstevy psychologa by ti HODNE POMOHLI !

Netreba sa bat k nemu ist !

P.s- psycholog ti da navod na "cestu zivotom", autogenny trening (ako zvysit sebavedomie na prijatelnu hranicu), odolavat stresom atd atd

pripadne odstrani z teba "blok", ktory zda sa u teba je

JuanCroucier

Doporučujem Ti zohnať si túto knihu: www.google.sk
veľmi dobrá kniha ako získať sebavedomie, ako sa chovať aby si ťa ľudia vážili, ako sa povzniesť and banalitamy...

JuanCroucier

Musíš si veriť a musíš sa mať aj rada. To nie je egoizmus, to je sebavedomie! Najlepsi liek proti stresu su pozitivne myslienky...ale musis sa sama prinutit aby si ich mala. Treba sa povzniest nad banalitamy a riesit len podstatne veci. A robiť to čo ťa baví. Mať hobby.

sponka

Keď si začneš važiť samu seba a presvedčiš samu seba že na to čo robiš máš dokonca viac ako ini ľudia.