Príliš veľké prsia

denis007

Ahoj,moja dcera ma tiez tvoju velkost 70D ale kedze moja manzelka mala v jej veku tiez take velke,takze je po nej.Manzelka ma 80G,pytala sa ma ci mi to na nej nevadi,hovorim,ked Ti to nesposobuje nejake zdrav.problemy,tak to neries.Tak je spokojna a vyrovnana s tym.

borislav

dievca, ved to je nadherne :~) skvele prsia pozrel som si ako sa to meria :) vsetci si myslia ze maju prsia, vtaka, brucho, biceps, zadok az prilis velke alebo prilis male ale viesco mozno prave na ne zbalis svojho milovaneho a casom sa z toho vyvinie laska jak Tatry :) normalnemu zdravemu chlapcovi/chlapovi/muzovi sa pacia veke prsia lebo ho jeho mama kojila tak boli zvacsene a plne zivotodarnej tekutiny to je proste tak dane od boha a od prirody. je to pohlavny pud a zaroven pud prezitia.
pripadne ak je to za to, ze sa na teba chlapci zvrhlo pozeraju tak jeb na nich ;) proste by chceli ale nedostanu :) najdi si nejakeho aj silneho aj dobreho. vela stastia. neustupuj tlaku okolia. nemen sa kvoli tomu, ze niekomu sa nieco paci alebo niekomu sa nieco nepaci. bo v skutocnosti clovek nema nikdy problem sam so sebou ale spolocnost nam urcuje ze ako vyzera spravna zena, spravny muz a mozno mas az prilis velke prsia na modelku ale nevidel som normalneho chlapa so zdravy sexualnym pudom ktory si najprv zenu odmeria a ak nema presne tie miery ako modelky na molach tak povie ze sorry ale cav...

PS: nedrz ziadne diety ktore ti rozjebu metabolizmus. moja mama a sestra - tym z toho sibe ze su tucne neviem co sa na to nevykaslu aj tak su po kazdej diete ibe tucnejsie a tucnejsie. lebo najprv pocas diety schudnnu a potom priberu. nechapu ze cim viac to riesia tym viac si to dokaslu. dieta sa drzi zo zdravotnych dovodov nie z estetickych. ak chcees vyformovat svoju postavicku aby bola este krajsia tak sa pust do gymnastiky. zmensit kozy to som este nepocul,,, bud rada za to ako ta boh/priroda stvorila lebo decka to su skvele prsia :) :) moja mamA ma velike prsia tak sa mi pacia zeny s velkymi :) to je uplne zdrava bezna vec. velke su super. urcuje to ze budes mat vela mlieka a vychovas silnych synov a dcery.

m8cr6

ja by som ti radila držat si vahu aku maš. prsia ti možu schudnut dietou a ovisnut a to už ani cvikmi nedaš hore. bud rada, že maš take prsia. alebo si najdi profesionalnu trenerku a s nou to prediskutuj aby aj ked dostaneš nejaky chudnuci jedalniček ti prsia neovisli. :)