Ako prosit o odpustenie

Príspevok v téme: Ako prosit o odpustenie
lenka1221

Dobry vecer, mam jedneho kamarata ktory są do mna zalubil uz ored tromi rokmi. Ja som ho nechcela,nič som k nemu necitila. Mala som pomer s jeho kamaratom. Strasne sme są pohadali, blokol si ma na FB. Vsetci mi hovoria ze jo konecne budes mať od neho pokoj, ale mna to hneva a trapi
.napisal mi velmi skarede soravy,ako są mu hnusim, ze sa nikdy nepoucim, ze som stetka a tak..strasne mi to je luto a chcem vratit cas, aby sme boli zase kamarati, aj ked to pre neho bolo tazke byt len kamaratom. Urobila som strasne veci ac hapem ze ma uz nidky nechce vidiet:( prosim vas, poradte mi, mam cakat, chce to len cas? Mam bojovat za kamaratstvo aj napriek tomu vsetkemu? Mam pockat a o taky mesiac są mu ozvat?
Poradte mi prosim, aj co by som mu mala napisat keby ss mu mam ozvat. Dakujem velmi pekne za kazdu radu

fdfdfdfd

Ahoj,
podobnú skúsenosť (v koži dotyčného chlapca) som mal aj ja. Pravdepodobne sa ti neozve. Rovnako som sa namotal aj ja, vodila ma za nos a potom "ostaneme kamaráti". Dal som za tým bodku. Keby že sa teraz ozve, akurát som schopný vydať zo seba "ahoj". Nič viac už asi nečakaj.

neflol

Neozyvaj sa mu, určite mu to nepomože.Chalan je do teba zalubeny, ty si sa vyspala s jeho kamaratom čo horšie može byt pre neho..mal nervy tak ti vynadal, aj ked to tak určite nemyslel, daj tomu čas kym ho to prejde a po čase sa sám ozve a možno obnovite vaše kamaratstvo pokial unho už nebude láska k tebe.

letokruhy

Ty si mu nepovedala ze ho nechces a namotavala si ho ? Tak sa necuduj, co od neho este chces ? Mozes mu napisat a ospravedlnit sa mu za lži. Ale kamarat uz z neho nebude.