Problémy pri chodení

Príspevok v téme: Problémy pri chodení
monika bv

Mam problemy pri chodeni, nic ma neboli, ale neudrzim rovnovahu, chodim s palickou-bojim sa, ze spadnem. Niekedy sa musim zastavit a zavriet oci, tak sa mi toci hlava. Zle artikulujem. Velmi sa mi zhorsilo pismo-pisem pomaly,tazko a velmi skaredo-kostrbato. Absolvovala som vysetrenia krvi, MR, CT a ine-vsetko s negativnym vysledkom. Minuly rok som bola hospitalizovana na neurol.klinike, tam mi urcili Dg: olivo-ponto-cerebellarna atrofia susp.

ja111222333

Ja ti odporucam Lucetam, hoci nemas demenciu. Je to riadna pecka, ktora skutocne aj pomaha. Mozno to kupit v lekarni ako doplnok. Sluzi na prekrvenie mozgu. Fakt mozem povedat, ze pomaha.
Lekarnici su podla mna fakt geniovia.

ebi777

môžu to byť aj parazitické infekcie, ktoré napadajú mozgové bunky, napr. toxokaróza, toxoplazmóza alebo to môžu byť borélie.. a iné pliagy

ale predpokladám, pri týchto ťažkostiach Ti robili protilátky na tieto baktérie snáď

sponka

Monika,možno to je len prechodne obdobie a da sa to časom samo do poriadku.Pomahaj si aspoň zdravou vyživou a detoxikačnymi doplnkami.Prajem skore zlepšenie zdav,stavu.

kabel

moja mila, nadpisy meni len administrator :-DDD musis sa tesa stazovat u toho, co vedie toto forum
pravdepodobne tvoj nadpis bol proti pravidlam fora :-D

kabel

a kde to je napisane, ze chces radu? v tvojej teme nie je jediny otaznik, len popis problemov. Co vlastne od tohoto cakas, to tam napisane nie je.

kabel

logicky-vazne si myslis, ze ti niekto z tohoto fora na dialku urci diagnozu, ked to presne nedokazali ani v nemocnici pocas pobytu na neurologii? Ak nieco taketo predpokladas, ze sa da urobit, tak potom mas naozaj zasiahnuty centralny nervovy system.