Akne z drog?

Príspevok v téme: Akne z drog?
HgAbcdefgh

Ahojte, pred dvoma tyzdnami mala kamaratka cez vikend volny byt, tak sme samozrejeme "pařili"... Vyskusala som aj marihuanu. Uzila som ju v piatok aj v sobotu (cca pol gramu za vecer). Ucinky to malo na mna obrovske, no odvtedy mam neskutocne vyhadzanu tvar.. Alkohol som si nedavala. Fajcim, jem zdravo(az na sladkosti), sportijem, beriem zinok, pravidelne a dokladne si tvar cistim. Moja otazka znie: moze byt moja vyhadzana tvar dosledok tohto prehreneho vikendu? Ak ano, co teraz?-ved predsa normalne vyrazky zmiznu do 3-5dni, ja mam toto na tvari uz vyse dvoch tyzdnoch a tie vyrazky nemiznu iba sa pridavaju dalsoe a dalsie! Chcem podotknut, ze ani pred tym som nemala najdokonalejsie tvar. Mala som par vyrazok ale to tak 2-3-4, no teraz hrozna, nechcem to pocitat, no minimalne 30 by som naratala..

pacient123

www.zdravie.sk tu je link kde je odpoved na to že mariša neškodí leti ...prave že naopak ....---prečitajte si to :D ,,,,marihuana ževraj zmiernuje alergiu kože od imunitneho systemu tak nejak som to čita možno som to poplietol ..radčej si to prečitajte sami tu je link : www.zdravie.sk

pacient123

tiež mam akné a viem že je to o psychike hulil som marišu asi tak 5 krat v živote a neverím že z jedneho jointa sa človek vyhádže ...prave že naopak trava pomaha vitvoriť u človeka vnútorni pokoj a dodáva sebavedomie a kedže akne je o psychike tak marihuana musí len a len pomáhať lebo ako inak človek nadobudne sebadôveru,vnutorni pokoj a vyrovnanosť sam sebou ? no len po užití trávi .....akne je spôsobované stresom,hnevom,a tak a po užití travi všetky zle myšlienky opadaju aj stres aj hnev :D

GoFruit

Ok odpovedam. To som si tam nejak domyslela. Ze zodna na den tak pardon. V kazdom pripade oblicky odchádzajú ovela castejdie lufom na tzv normalnej strave a vtedy na to nikto nepoukazuje. Ak ale ochorie vegan tak uz su toho cele noviny a pribehy sa sitia o skodlivosti tej danej stravy. No to ze nemocnice su plne ludi chorych ktori jedia beznu varenu stravu to si nikto nevsima.

Mikal

Opakujem sa ako som to davno pisal v prispevku v inom , nas traviaci trakt nieje na maso ale na rastlinnu stravu.Tak nech ho použije , je to jej vec , a na škodu vyhodene peniaze.Konzumovanie stiav je zivotu nebezpecne ? Si si ista touto tvojou odpovedou ? Ked ludia ktory maju rakovinu , a nechcu podstupovat chemoterapiu , sa zivia len bylynnimi cajmi a zelelninovymi stavami ? Vies o tom , ze tieto 2 dakujem bohu zivotudarne zlozky obsahuju mineraly , vytamini a zivotu darne ziviny na prezitie bez jedla ? Je preukazane , ze ludia ktory sa zivia len tymto (lekari ti nic nepreukazu,treba s vlastnej skusenosti) sa dozivaju dlheho veku a su fit ? Netrpia ziadnou chorobou , bolestami atd.

odpovedam

gofruit, nepisem, ze zo dna na den jej odisli oblicky. A prave o tom pisem, ze ked clovek nepozna svoje telo, ked nepozna priciny svojho problemu, tak je hlupost strielat len tak, ktora vec zaberie. je mozne, ze ta baba mala problemy, to ja uz neviem, ale prave preto su vselijake hokusy pokusy nebezpecne.

yoco

Akné z maruhuany isto nevzniká..môže to byť dôsledok stresu z toho, že si vyskúšala niečo "zakázané", tiež sladkosti prekysluju organizmus - skus aspon tri tyzdne nalacno pit 2 dcl citronovej stavy /vyzmykas polku citronu/...
Tiez to moze byt sposobene rozkolisanymi hormonmi, nvm kolko mas presne rokov, ale akne u mladych je sposobene hlavne problemovym sebaprijatim, neustalym porovnavanim sa s ostatnymi rovesnikmi ci tuzba po dokonalosti i stresom. Je to hlavne o psychike.
Mlady clovek rad skusa veci, pretoze hlada sam seba. Najdolezitejsie je verit svojmu telu a nestracat pritom zdravy rozum. :)

GoFruit

Napisala si to ako fakt"konzumovanie stiav je zivotu nebezpečné" - to je iba tvoja domnienka, nikto to urcite este vedecky nedokazal, ludia bezne praktizuju posty o stavach pocas niekolkych dni az tyzdnov
to ze jednej babe odisli oblicky ked presla na frutarianstvo - to hadam nemyslis vazne ze z 1 dna na ovoci je toto mozne pokial ide o relativne zdraveho cloveka. Ta baba musela mat riadny problem uz pred tym a nemusela o tomani vediet. Ja som si oblicky stravou na ovozeli praveze vyliecila.
V kazdom priade z 1 dna na ovozeli alebo len na stavach alebo len na ovoci a cloveku nemoze nic stat. Tu nehovorime o extremoch co mozu byt re niektorych ludi s podlomenym zdravim nebezpecne.

odpovedam

Ja nevravim, ze ocista je zla, ale ze treba vediet, ako na to. Ja zas poznam jednu babu, co sa zo dna na den dala na frutarianstvo a dnes chodieva na dialyzu. Na regeneraciu telo potrebuje bielkoviny, z ovocia sa ani nahodou nedaju vykryt. Akne moze byt aj hormonalnou poruchou, pripadne ja som ho isty cas mala ako alergicku reakciu na mikroby vo vode. Treba vediet, kde problem vznikol.

GoFruit

Poznam jednu babu co zila tusim ca 80 dni len na pomarancovej stave a je zdrava plna zivota a energie. Taketo dni si dava vzdy ked je sezona pomarancov a zije aje zdrave. Zas dalsi mytus. Cukor v ovoci je uplne iny ako biely cukor a neda sa to ani len porovnat. Ale ja by som urcite neodporucila ovocne stavy na precistenie ale skor striedat so zeleninovymi ked uz. Ale najlepsie daj si post 3 dni o vode, samozrejme s pripravou, den pred tym len ovozel surovy a potom tiez. A doplnit klystirmi aby ten hnus z criev vysiel.

odpovedam

mikal, sorry, ale pises nezmysly. marihuana je dosledkom akne? Nehovoriac o tom, ze konzumovat len ovocne stavy je zivotu nebezpecne. Internet je plny hluposti a presne takymto stylom sa siria neodborne rady ludi, ktori nemaju sajn, ako veci mozu fungovat. Konzumaciou len stiav ti lahko mozu odist oblicky. Na taketo extremy treba (ked uz) telo vopred pripravit, postupne uberat veci zo stravy a pridavat tie ziaduce. Nehovoriac o tom, ze ovocie obsahuje vela cukru. Ako sa tym akne zlepsi? Bez tuku sa ani tie vitaminy nevstrebu, aky to ma podla teba vyznam? Ja nevidim ziaden.