Dusivy kasel

Príspevok v téme: Dusivy kasel
klaudia123

Dobry den. Uz tyzden mam dusivy kasel az ma napina. Nemam teplotu ani ma neboli hrdlo takto sa citim dobre fungovat mozem az na ten kasel. Najhorsie to je ked lezim a spim. V noci sa budim aj 5 krat a zuvam surovy zazvor zistila som ze to mi trochu utlmi kasel a mozem zaspat. U Doktora som bola predpisal mi antibiotika na 3 dni sirup na vykaslavanie a nejake dalsie tabletky ktore som uz dobrala. Ale k presnej diagnoze alebo co sa nevyjadril. Uz sa to neda vydrzat poradte mi prosim nieco.

RNG

Pozri cez Google.sk pod rng, infekcie.
Zialbohu mnozstvo infrekcii hornych dychacich ciest nie su bakterialne a atb su ucinne len na bakterie, a aj to nie vsetky. Ale atb casto ine infekcie podporia tym, ze znicia nasu probioticku floru, ktora vyraba hromady protilatok proti roznym mikrobom

tibette

priklánam sa k Ivke1. bez na RTG pluc a k alergologicke na testy. Ja som mala taky kasel, ze som mala pocit, ze si vykaslem mozog a aj vnútornosti. klacala som na zemi a trieskala hlavu do podlahy, lebo som sa nemohla nadychnut. zovrelo mi hrdlo a koniec. objavovalo sa to jesen az zima. antibiotika, sirupy nezaberali.

Petronela K.

Antibiotiká je zbytočné užívať bez výteru, lebo tie zaberú len na baktérie.
Skús si kúpiť šalviový sirup a eukalyptový olej a natrieť si s ním hrudník. Dostaneš ich v obchodoch so zdravou výživou.

Ivka 1

Klaudia lekár Ti dal urobiť rozbor krvi na prítomnosť alergénov a zápalové parametre ? RTG pľúc ? Určite choď k nemu znovu a pýtaj sa na odborné vyšetrenie .