Dobrý hydratačný krém na problematickú pleť

odpovedam1

vevča pre aknoznu plet nepouzivaj kozmetiku, ktora vysusuje, pretoze tak poskodis pokozku, pripadne ti zostanu jazvycky. Odporucila by som ti pouzit prirodnu kozmetiku zo zivych latok Elysson -odkaz odstránený- Namiešaju ti ju na mieru a vysledok je naozaj neprekonatelny..

danielaaaaaa

zinkovy krem? tak to urcite neskusaj! ten velmi vysusuje, je vhodne ho aplikovat iba lokalne na vyrazky, aby ich zasusil, ale urcite nie ako krem a toboz nie hydratacny! ak mas normalnu az zmiesanu plet skus ozaj nieco z lekarne bioderma, avene, su to vyborne kremy a lekarnicka ti iste poradi, medzi dobre hydrat, kremy, kt mam odskusane este patria doliva, nivea pure and natural, a teraz v poslednom obdobi mam rada kremiky z manufaktury, pivny, s morskymi mineralmi, s ruzou aj bambuckym maslom

odpovedam

skus pouzit nieco z lekarne. kozmetika v drogerii nesmie obsahovat lieciva, preto v principe silny ucinok nema. ja vidim obrovsky rozdiel medzi kozmetikou z drogerie a tou z lekarne. Neviem, co by mohlo vyhovovat tebe, ale ked som v minulosti vyskusalla la roche posay effaclar k alebo avene triacneal, bola som spoko. pripadne si najprv len popytaj v lekarni vzorky a uvidis, co ti bude vyhovovat najviac.