Nevládzem ďalej

Príspevok v téme: Nevládzem ďalej
prezývka

Ahojte,
písal som tu už raz, síce v inej téme, no prichádzam znova. Je mi jasné, aké kroky mám vo svojom živote urobiť aby sa situácia v ktorej som zlepšila, no vôbec to nejde.
Kameňom úrazu je moja rodina, tú nevymením a ani neopravím. Aj kvôli nej sa mi ukončil vzťah, ktorého koniec znášam veľmi ťažko. Neviem sa cez to dostať a už je tomu pár mesiacov. To dievča mám stále veľmi rád a vždy budem, strašne mi chýba a náš vzťah bol ukončený viac menej \"na silu\". Aj kvôli tomu sa neviem pozrieť na inú ženu, začať niečo nové. No aj keď pravdepodobne už nikdy nebudeme spolu a aj keby sa cez to dostanem, či už ten, alebo akýkoľvek iný vzťah nemôžem začať práve kvôli tej rodine. Neviem ako ďalej, mám chuť so všetkým hodiť o zem, vzdať začaté. Osamostatniť sa momentálne nemôžem. Je mi už všetko jedno. stratil som zmysel. Pár týždňov som ako bez duše. A nemení sa to, skôr to ide k horšiemu.

jarino42

Nam s manzelkou tiez branili, lebo ja som z total rozvratenej chudobnej alkoholickej rodiny a ona bola zo slusnej bohatej. Normalne sme odisli na robotnicku ubytovnu (rodicia jej nedali ani halier, lebo si mysleli, ze sa tym skor vrati domov) a ja som odisiel zo skoly a zacal pracovat. Fungujeme spolu uz vyse 20 rokov a o to viac nas to spojilo. Je to jednoduche, iba si stanov priority, bud budes posluchat rodicov a bat sa osamostatnit, lebo nebudes mat komfort a budes sa musiet pretlkat alebo tu babu tak neskutocne milujes, ze nejaka financna situacia a vsetko materialne okolo je uplne nepodstatna a to najpodstatnejsie pre teba je mat ju pri sebe a milovat ju a vtedy to urob podobne ako my. Berieme to tak, ze to bol test nasej lasky, kde sme uspeli na 1* :)