Vysadenie neurolu z vlastnej vôle, mám abstinenčné príznaky?

Príspevok v téme: Vysadenie neurolu z vlastnej vôle, mám abstinenčné príznaky?
Primallka

Ahojte, vždy som bola odvažne, usmievave, nebojazlive dievča...ale od vtedy, ako mi priateľ odišiel do zahraničia sa veľa zmenilo, bola som z toho až tak na dne, že som musela navštíviť psychiatra.... mala som stale bušenie srdca, stale som len plakala, všetko som preživala aj preživam.... v januari mi psych. predpísal neurol-o,25 mg 3x denne, brala som ho len 2x denne, a postupne ho uplne vysadzam, už beriem len polku tabletky rano... mala som ísť aj na kontrolu, ale už som sa na to vykašlala... vždy ked som tam prišla predpisal mi len tie sproste tabletky, po ktorych som mala aj tak pocit že nepomahaju... ani sa ma nič nepytal, len mi ich predpisoval jak debil.... nemalo to zmysel... ale od vtedy čo som začala vysadzať davku, nesutale sa mi trasu ruky, nikdy nikdy som s tym nemala problem... vzhľadom na to, že moja robota spočíva v tom, že sedom v kancelarii za pc, neda sa to nevšimnuť.... pijem aj čaj z lubovnika bodkovaneho... a chcem si kupiť bud sedatif pc, alebo magne b6... je aj niečo lepšie na trhu? neviete mi poradiť?.... samozrejme, snažím sa aj veľa športovať... priateľ sa o 2 týždne vráti už natrvalo, tak dúfam, že sa všetko zlepši.... ale trapi ma ten tras ruk, neviem ako si mam s tym poradiť... JE TO NAOZAJ ABSTINENCNY PRIZNAK? dakujem za odpovede :) :) :)

sexicicamica

Z vlastnej skúsenosti áno rozhodne je to z tých tabletiek. Neurol je veľmi návykový a silný. Takže odporúčam veľa horčíku, omega 3 kyseliny, žiadny kofein, nikotín, zdravu stravu, medituuuj, daj sa dopohody a neupriamuj sa na tie ruky, kašli na ne . Všetko bude dobre len už nikdy nejedz tabletky :) Veľa šťastia :)

Simii

Ahoj Ľudkovia. Príspevky sú dosť staré z roku 2014 chodí sem ešte niekto ? Ak hej spýtam sa :-) len počkám na odpoveď lebo ak by nie nech nepíšem zbytočne :-)

anxiolytikum

No u Vás dúfam, že ten podpis je len imaginárny. A nie ste špecialista, nakoľko NEUROL nie je v pravom slova zmysle antidepresívum. Ak ste lekár, netrebalo sedieť v škole na ušiach. Choďte radšej pracovať na stavbu, tam narobíte menej škody.

Primallka

2 mesiace som ich brala 2x denne, nejake dva tyždne ich beriem už len raz denne (pol tabletky ako som spominala)... ale ved ked som ich aj vtedy brala, tak sa mi ruky netriasli skoro vobec... tak tomu nechápem

psychiater-

to nie sú abstinenčné príznaky z tejto tabletky. Sú to slabé antidepresíva, jedny z najslabších.

max. dĺžka užívania je 12 týždňov, takže neviem ako dlho ich beriete vy.