Verite na osud.....karmu? Lebo ja ano.

Príspevok v téme: Verite na osud.....karmu? Lebo ja ano.
karmaa

Ide oto,ze nech sa snazim ako chcem nemam stastie v laske. Akoby som bola prekliata alebo co. Mam 30 rokov a stale mi nevyjde pokus zacat si vztah s nejakym muzom. Boli pozvania na rande, zoznamenia z mojej strany aj zo strany muzov, ale stale to nevyslo.
Bud to bolo v tom, ze som ochorela ako naschval dostala horucku, bolo mi nevolno alebo som utrpela nejaky uraz a nemohla som sa dostavit na schodzku a dotycny to zobral tak, ze som stratila zaujem a uz sa neozval a nebral telefony. Alebo naopak ja som sa dostavila a dany muz sa z roznych pricin nedostavil, len sa ospravedlnil a dalsie pozvanie nebolo. Alebo tiez ako naschval niekomu z rodiny sa v dany den nieco stalo/uraz, zdrav. problem a pod./
Potom to boli pokusy od zenatych muzov alebo postarsich panov na dochodku, ale o takuto kategoriu napadnikov nemam zase ja zaujem co je myslim pochopitelne.
Zacinam uz verit ze som alebo prekliata zlou karmou, ktoru mi udelil nejaky predok nasej rodiny. Teda ako sa hovori ludovo uvalenie kliatby do urciteho pokolenia. Akoby mi nebola sudene byt stastna, mat svoju lasku. Som normalne vyzerajuca baba, niesom extra krasavica, ale ani skareda. Skaredsie odomna su vydate, maju deti. Ako to, ze skaredsie sa vydavaju a ja celkom k svetu stale nemam stastie.
Vzdy, ked to vyzera uz nadejne, tak sa vyskytne nieco, co mi to prekazi. Vzdy. Uz nemam nato nervy. Akoby viselo nieco nadomno, co mi brani najst si lasku. Akoby si bola potrestana za nieco o com neviem.
Normalne verim na osud. Proste mame kazdy svoj osud dany a nic natom nezmenime. Vobec nic. Akekolvek snahy z mojej strany skoncia neuspesne a stale som sama. Nechcem skoncit ako niektore moje zname, ktore so zufalstva, aby nezostali same si zacali s prvym, ktory prejavil o nich zaujem. Teraz vidim, ako sa trapia, lebo z jedneho sa vyklul gambler a alkoholik, druhy zase nasilnik a ziarlivec i alkoholik. A tretia ma zase notorickeho zaletnika.
Myslim, ze ostat bez muza mi je sudene, ale preco? Viem, ze su horsie starosti na svete a vacsie problemy, ale pochytila ma taka nostalgia zo zivota.

simiona

Proso, posielam ti obrázok tých očí teraz. Obrázok je len kreslený z rozprávky, ale pre lepšiu predstavu. Dovtedy mala normálne oči, až po tom šoku sa jej zmenili.

simiona

A dá sa karme pomôcť? Bola toto karma alebo som bola sama strojcom svojho šťastia?

Mňa niekoľko rokov deptala jedna žena. Strašne sebavedomá a dokonale telo. Vymyšľala si o mne veci pred mojimi kamarátkami, odsunula ma na vedľajšiu koľaj a pridala sa k nim do partie. Bola som z nej často v depkach, chorá, išla aj po mojom frajerovi, aj s ním niečo mala a rozišli sme sa. Posiela mi aj cez FB fotky, ako sú spolu na výlete alebo v reštaurácii. Dokonca raz, keď som sa uvidela v obchode v zrkadle, zľakla som sa sama seba, tak zle som vyzerala. Toto trvalo cca 7 rokov.

Neskôr sa vydala za iného chlapa a ten chvíľu robil v našej firme. Teda až od kolegýň som sa dozvedela, čo je zač. A začal za mnou dobiehať. Ja som si myslela, že sa na mňa dohodli. Tak raz, keď som ju stretla, som sa neovládla a rovno jej povedala, čo je jej manžel zač a nech mi dá pokoj. Ona ostala vo veľkom šoku.

On o pár dní urobil veľký pruser z lenivosti, za ktorý ho vyhodili.

Ona sa s ním rozviedla. Odvtedy je taká zničená ako ja voľakedy. Keď ju vidím niekedy v meste, vidím zničenú ženu, v depkach a v jej očiach niečo šialené.

rannakava

ale prosim vas lenivy ste nieco urobit so svojim zivotom a vyhovárate sa na neexistujúceho boha alebo na nejaku karmu co ani neexistuje....Je to presne vsetko o tom ako dokazes bojovat v zivote a ako dokazes sama prekonavat prekazky...to ze nemas vztah neni ziadny ,,boh,, ani ,,osud,, ale nejaka chyba v tebe.. Nic nemas urcene to len fakt ludia co su neschopny sa vyhovaraju na taketo neexistujuce veci. Zamysli sa nad tym kde moze byt chyba urcite nieco najdes... Kolko chudakov sa vypracovalo z nicoho na niekoho kolko ludi nemalo nic a dokazali v zivote vela. Zivot nema limity a nieje dany mozes si ho zmenit zo dna na den. To je ako keby si povies ze si sa narodila do chudobnej rodiny tak nedokazes nic .Vsetko je to o tvojej bojovnosti

antikarmistka

Je to uplna blbost cela karma a podobne veci. V dnesnej dobe s tym ludom uplne sibe. Cely svoj zivot mas vo svojich rukach nic nemas dane. Je to vsetko len na tebe ako vies bojovat o svoje miesto v zivote. Na karmu a bozstva sa vyhovaraju len ludia co nevedia nic spravit so svojim zivotom.

netyla1

-myslím, že každý tak s časti na to veríme aj keď niektorí si to nepriznávajú. môžem povedať, že aj ja verím na osud!-