Tmavohnedý výtok a krv

Príspevok v téme: Tmavohnedý výtok a krv
Zuzka332

Dobrý deň, posledná menštruácia mi začala 17.02.,pohlavný stik som mala 22. čiže hneď po skončení , bol prerušovaný.A asi pred 4 dnami som mala tmavohnedý výtok, ktorý som mala 1 deň a potom som začala slabo krvácať a to už trvá 3 dni. Nemám žiadne bolesti. Čo to môže byť ? Ďakujem vopred! :(

cccrazy

ahojte damy, nuz ja som sa tiez stretla s tym ze namiesto menstruacie mi prisiel nejaky divny slaby ale strasne tmavy vytok..samozrejme ze som sa bala ze som tehotna nakolko som mala pohlavny styk v obdobi plodnych dni, ale aj som mala stresy zo zaverecnych skusok v skole, moznoze to malo na to vplyv... zrejme je to len reakcia tvojho tela ak si menej papala alebo ak si prilis v strese... chapem, ze ta to znepokojuje, ale z mojho pohladu nema preco... splodit dieta je totizto omnoho zlozitejsie nez sa zda ;) ak si nemala plodne dni, no problem.

Adusik225

ZDravím, u mňa sa objavilo niečo podobné. 3 dni som mala divný výtok, najprv svetlo hnedý, postupne tmavol takmer do čierna a nakoniec krvavý. A na štvrtý deň ma začalo bolieť bruško na pravej strane. Pohlavný styk som mala pred siedmimi dňami a som akurát v strede cyklu. Bojím sa, či by som náhodou nemohla byť aj tehotná. Vidím, že ste príspevok pridávali už dávnejšie, tak ako sa to u Vás vyvíjalo ďalej?
Ďakujem :)