Je to OK?

Príspevok v téme: Je to OK?
shiva

S priatelom sme viac ako 4roky. Staci mu milovanie raz za tyzden,niekedy aj raz za 2 tyzdne. Nepride mi,ze by som bola divna,ked mam na to chut viackrat za tyzden. Najhorsie na tom je,ze zacinam mat pocit,ze ho to asi nebavi. Ma 30r., ja o 6 menej.
poradte, co s nim, do takych veci sa neda nutit, neviem si rady

hu

mozno si niekedey staci dat plavky namiesto spodnej bielizne a ked si cita na gauci len tak skocit nan, chytit ho za "gule" a uz nepusti..vytrhnut mu noviny z ruky a okuliare polozit na stvol, rozopnut zips na jeho otrhanych starych GATIACH, a ides..mne by to celkom stacilo, a vsak, pozor, nerobit to za kazdym, lebo si na to zvykne, a bude ho nudit i toto...

hu

ja som este 4i roky s nikym nechodil, aj ked sa k takejto hranici pomaly ale isto blizim, nuz urcite nastava postuone klesajuca tendencia sexualnej pritazlivosti, a co s tym robit, to netusim, sam som niekedy v podobnych "srackach". Mozno je nejaka sex fantazia kt. by si mu mohla zacat vyplnovat, alebo zas najst nejaky spolocny zaujem, s kt. by ste sa viac i sexualne znovu priblizili..ale je to velmi individualne a tazko sa na to odpoveda konkretne, mozno by mohol niekto, kto je s niekym spolu viac rokov ako my(ja a ty)...bla,bla

moma

Ach, jaj.. aj ja mam taky problem... a tiez ho uz dlho neviem vyriesit. Manzelovi staci sex tak maximalne raz do tyzna, a ja by som prijala aj kazdy den. Mne hovori, ze sa na sex musi "naladit"... Ked ma v hlave myslienky na robotu, alebo kamaratov, tak mu to jednoducho nenapadne... Ale mne sa nechce cakat na to, ked sa zacne nudit a potom sa pomilujeme...z nudy... Neviem, preco su niektori muzi taki... Stale sa hovori, ze muzi myslia na sex kazdu minutu.. ale asi to tak nie je. Mame sa velmi radi a ak mame sex, tak je uzasny... len keby bol castejsie. A este jedna vec - tiez ma prestal bozkavat na usta. Skusila som aj eroticke pradelko, rozne polohy... a nic. Niekedy sa kvoli tomu aj pohadame... Je to tazke...

zajik

air, neviem prečo je teraz moderné vyhovárať sa na pracovnú vyťaženosť...ja som vo firme denne 16 hodín a napriek tomu sa každý deň teším na večerné milovanie...a vôbec nie som najmladší :-)

zajik

dlhobez, najhoršie je,že sa nechce o tom s tebou vôbec rozprávať,takto len veľmi ťažko zistíš v čom je problém...ale že by bol v 38 rokoch v prechode,o tom silne pochybujem :-) A okrem sexu je všetko medzi vami ok?

air

kocky ahojte, presne som sa nasla vo vasich prispevkoch. Nikdy som nemala problem, ani partneri so mnou az teraz. Moj partner nema zaujem a ked to ideme robit, neni z toho nikdy milovanie, max.oralne ho uspokojim. Uz som skusala hocico, ale nemam na to nervy, lubime sa, ale myslim, ze je max.pracovne vytazeny, aj sam tak tvrdi, ale ze sa to casom zmeni, no neviem. Asi je to novodoby problem vela chalanov, pracovne vytazenie, stres a potom nechut na sex. Uvidime, co dalej, ja to necham uz na cas a jeho iniciativu. Dam vam vediet drte sa, musime byt silne!!!!!!

dlhobez

Ako to tu čítam,tak máte síce problém ale nevyrovná sa môjmu.Tak môj priateľ so mnou nespí už 8 mesiacov.Inú asi nemá lebo všetok čas trávi väčšinou so mnou(no ale človek nikdy nevie)Keď sa opýtam či mu to nechýba,tak zmení tému,keď mu poviem či to nieje trápne tak ma nevníma a keď sa chcem vážne porozprávať či nemá nejaký problém tak zaspí!!!Som s ním 3 roky,má 38 rokov.Prvé 2 roky sme mali sex skoro každý deň,ale musím napísať že v tom období dosť pil,čiže každý deň mal skoro švihnuté.Po mojom tvrdom boji,aby prestal chlastať a jednej facke skoncoval s pitím.Už rok a pol nepije.Pol roka bolo všetko ok a potom prestal mať záujem o sex.Bola som na vyšetrení u gynekologičky,či náhodou nieje chyba vo mne,lebo mávam problémy s výtokom,tak som si myslela že mu to vadí.Začala som si namýšlať proste že je chyba vo mne.Lenže jeho sa nemôžem ani dotknúť.*Tak ja už neviem čo to môže byť s ním.Lebo som si na 100%istá,že vo mne chyba nieje,som čistotná a pre chlapov dosť príťažlivá.Neviem či to má súvis s tým alkoholom,alebo je v prechode.No ešte som nespomenula že sem tam mal problém s erekciou,a keď sa urobil tak už s ovisnutým a semeno by som musela hľadať pod mikroskopom!

hugoparis

ahoj shiva, takze ako vidim skuska vysla a prvy odkaz sa zobrazil. Takze teraz ti pisem ako to berieme my z chlapskej stranky. S mojou partnerkou sme spolu 6 rokov. Zo zaciatku som mal trosku problem s erekciou ktora sa vyriesila vdaka nej. Mala k tomu skvely pristup.MIlujem ju a sex s nou je uzasny ale priznam sa ze tiez nemam vzdy chut na neho. Ona je skor ta sexuchtivejsia.Poviem ti pravdu ze ho skus troska nechat vychladnut. Nevrav mu stale ze mas na to chut. On sa mozno potom citi taky utlaceny v tom ze chces to len ty a on zase nie. potom sa to stava pre chlapa nie pritazlive a vzrusujuce ale ako keby si to musel odpracovat ako vsetko ostatne v praci a to je zle. Priznam sa ze aj ja som niekedy strasny a nemam na to chut a potom ked ma moja draha niecim presvedci a milujeme sa tak to je uzasne a som rad. ale poviem ti ze to je trosku aj ta nasa chlapska jesitnost ze my radi dobyvame zeny. Alebo este skus sa s nim o tom porozpravat. Neviem sice aky mate vztah ci sa o vsetkom rozpravate aby to zase nezobral v zlom. ale myslim si ze otvorena komunikacia vo vztahu je vzdy fantasticka.
drzim palce

ivka2

ja nechcem ineho na sex....ale uz som vyskusala VSETKO , druhy chlap by ma uz urcite znasilnil..ale on sa otoci na druhu stranu a spi....:(((sex raz za mesiac niekedy len za 2 je veeeeeeelmi malo na nas vek:(( ja nehovorim ze ho musim mat kazdy den, ale 2x do tyzdna je vela???a nepamatam kedy prisiel on a zacal navnadzovat...:(( preco je to tak???