Opäť mykóza? a zlatý stafylokok

Príspevok v téme: Opäť mykóza? a zlatý stafylokok
Kate95

Dobrý deň,

na konci leta sa mi vaginálnymi tabletami konečne podarilo zničiť tie nepríjemné pocity asi po dvoch rokoch.
Preventívne užívam probiotiká (pravažne v prírodnej forme), dbám o primeranú hygienu, snažím sa obmedzovať sladké.

Asi pred mesiacom mi na mandliach našli premnoženého zlatého stafylokoka, ktorého sa nepodarilo vyhubiť lokálnou liečbou. Antibiotiká mi na ORL nedávali, pretože ich za posledného pol roka mám za sebou dvoje (posledné v novembri,ale aj tak)a koniec koncov mi stafylokok nemože až tak veľmi ublížiť. S mojou chorľavosťou ma pani doktorka poslala na imunológiu.

Asi pred dvoma týždňami sa mi ale opäť vrátila mykóza. S partnerom styk nemáme (ešte na také veci máme čas), no mňa úplne prešla chuť aj na akýkoľvek fyzický kontakt ako je napr. hladkanie a hoc aj pusa a pravdaže nás to oboch dosť mrzí.
Moja otázka teda znie: myslíte si, že mám s opakovanou mykózou navštíviť gynekológa, alebo stačí ísť na tú imunológiu (pretože to s najväčšou pravdepodobnosťou bude súvisieť s tým) a pomocť si opäť voľne predajnými liečivami?

marikkka

och tak toto mi je dôverne známe. Jednoznačne odporúčam wobenzym, mne perfektne zabral. odvtedy mám po "babských" problémoch. Myslím si, že ženy si užijú dosť problémov aj bez mykóz.. určite skúste ten wobenzym ak máte ešte problémy.

plavcicka

Kate ja som mala podobne problemy, nemohla som sa zbavit mykozy...riadne mi to slo na nervy, ved vies co to obnasa :( zacala som sa pytat kade tade na nejaku dobru radu a vela bab mi odporucilo riesit to enzymami. Daj si do googla "systemova enzymoterapia" precitaj si aby si vedela o co ide a ja ti z vlastnej skusenosti mozem odporucit Wobenzym - uplne ma ten liek zachranil vazne. mala som najvacsie balenie minule leto.

iv8289

Ak napíšeš na mail: bratislava.poradna@gmail.com poradím Ti kvalitné výrobky a poskytnem aj servis počas celého užívania.

kejra

Teraz je tusim znovu nejake mykotické obdobie, zlá imunita, lebo vela prispevkov je tu takych a sama mám tento problem..zas a znovu :(

redka

mykozu treba riesit v celom tele nie len lokalne... preto sa stale vracia... daj si do google "rng candida" a citaj vsetko.... zozen si kvalitne doplnky... mykozu treba vyhubit a posilnit si celkovu imunitu...

co sa tyka zlateho stafylokoka na toho vraj zabera extrakt z kapucinky... treba ho brat dlhsiu dobu a pravidelne.... kazdych 8 hodin... kludne mesacna aj dvojmesacna kura...

odpovedam

No nieco podobne riesim teraz aj ja, tiez mam stafylokoka v nosnych dutinach, takisto sa teraz "riesim" na imunologii. Takze chod radsej tam, ak je to opakovany problem. Probiotika odporucam hlavne vo forme kupovanych tabliet z lekarne - entericky potiahnutych a tepluvzdornych - inak nemas garanciu, ze preziju. V jogurtoch napr. och je malicko a nemusia tam byt ani dodane za ziva. K probiotikam jedz aj mikrovlakninu, inak uhynu, takisto potrebuju vyzivu. Takisto mne osobne vyborne pomaha colostrum, takze skus aj toto. Takisto najdes v lekarni. Cize tieto volnopredajne lieky si urcite obdrz. Zvysok ries s imunologickou.