Zivot alebo Sen

Príspevok v téme: Zivot alebo Sen
capucino

ahojte,prezivam dost tazke obdobie,to znamena,rozchod po 8.rokoch,a chora mamina...nemozem sa s toho nejako dostat...zda sa mi ako keby som bola v zlom sne...viem ze cas zahoji vsetky rany ale ja som zufala a fakt som stratila motivaciu do zivota...nikomu by som tento pocit nezelala ak ma niekto podobne zazitky,prosim ako ste sa s toho dostali,..co vam pomohlo,ja viem pozitivne mysliet alebo zamerat sa na nejake hobby ale mna prestalo bavit uplne vsetko a psychologa nechcem,dakujem

Lila22

Ahoj capucino ..prežívala som to isté, rozchod po 5 rokoch (najvacsia láska) a chorá mamina.. bolo to ťažké..nakoniec mamina zomrela.. ak ti môžem poradiť venuj sa mamine a užívaj si každú voľnu chvíľu s ňou.. dnes mam nový vzťah (ešte lepší ako predchádzajúci) a som šťastná ale mamina chýba, tu mi už nikto nenahradí..

capucino

dakujem vam vsetkym co ste mi napisali,,je v tom kus pravdy...musime si kazdy pomoct sam,myslim tym tu psychicku cast...a Boh? no priznam sa nemodlila som sa vela rokov,vlastne som ani v nic neverila,teraz sa pred spanim modlim a prosim aby som bola silna a nasla pokoj v dusi

simik987

podobne.. mam za sebou hrozne obdobie už od leta trvá.. som na AD, psychoterapia nepomohla.. nakoniec som sa dozvedela, že aj moje 3 naj kamošky, večné optimistky !!! skončili nezávisle od seba na AD, asi proste blbé obdobie a veľmi..

Fleur-de-lis

no mne osobne vždy pomôže viera v ťažkých a zdanlivo beznádejných situáciách. Ak som sa obracala k Bohu s vierou, tak mi vždy pomohol. Dal nádej, dal vysvetlenie, dal lásku, dal trpezlivosť, silu, pokoj... Vždy si našiel cestu a nejako mi pomohol. Ja osobne neviem na čom si majú neveriaci zakladať tzv. pozitívne myslenie, takže inak ti poradiť neviem. Boh každému hovorí Neboj sa! Je to v Písme tuším toľko krát koľko je dní v roku. Boh je tu pre nás a čaká, kedy sa k nemu obrátime a uveríme mu.
Čo sa týka vzťahu, ja osobne by som si z toho snažila zobrať toľko ponaučenia koľko sa dá. Teda úprimne preskúmať čo tam zlyhalo a kde som robila chyby, na čo si dávať pozor, čo sa týka výberu ďalšieho muža a tak podobne.
A za chorú mamku by som sa modlila a odovzdávala ju Bohu a svoje trápenie tiež. Veriacemu môže byť aj bolesť na úžitok, ak ju odovzdá Bohu tak nebude márna.
Možno som nepomohla, ale tak to je moja cesta, ktorá mne pomáha. Prajem ti, aby si našla nádej a úľavu.

pomozecas

Vsetko zahoji cas. A kazda rana nas niecomu ma naucit a niekam nas posunut. Skus v tom najst nieco pozitivne. Bude to tazke, ale nie nemozne. A nezabudaj, co ta nezabije, to ta posilni! Mne osobne pomohlo najviac to, ze som si zacala uvedomovat, co vsetko dobre vzijde / vzislo z mojho osobneho dna.