Trpnutie končatín a slabosť

Príspevok v téme: Trpnutie končatín a slabosť
avon

Ahojte, neviete mi poradiť? Minulý rok po celodennom pobyte na vetre ma večer začala brutálne bolieť hlava, neprestala ani po užití analgetík, o 3 dni na to sa mi začalo v hlave točiť, búšiť srdce, začala som sa potiť, mala som pocit, že nie som to ja, začali ma trpnúť najprv obe dlane, neskôr noha... a v hlave mi hučalo. Po tejto slabosti to prešlo, ale sem tam mi zvykol strpnúť i jazyk, malíček a prstenník na ruke. Lekárka mi vzala krv na rozbor, všetko v norme, neurológ ma poslal na MR mozgu, všetko OK. Trpnutie ale neprestáva. Z času na čas sa mi točí v hlave, opäť mám silné búšenie srdca, pocit, že sa nemôžem z plných pľúc nadýchnuť, stŕpnu mi spomínané prsty na ruke a mám pocit, že mi tŕpne i pravá nohy. Veľmi ma bolí celá chrbtica, mám ju totiž od detstva krivú, chodím na masáže najmä krčnej a hrudnej chrbtice, bolí ma šija, mám ju stuhnutú a mám pocit, že spánky na hlave mám vo zveráku. Beriem vitamíny, veľa magnézia... viete mi poradiť, čo to vlastne môže byť? Veľmi sa obávam, či to nie je niečo závažné. Ďakujem.

mjanik

to si kde zobral,že akupunktúra nieje účinná,práve naopak, akupunktúra je tu jedinou rýchlo účinkujúcou liečebnou metódou.

RNG

Nuz ja by som pre istotu bral viacero prostriedkov na zvysenie viralnej imunity. Virusy, co nosime v tele kazdy pri znizenej imunite napadaju nervove izolacie. Pozri cez google.sk pod rng, herpes. Tiem uvedene antiviralne su ucinne na kopu roznych virusov.
Na regeneraciu nervovych izolacii je treba brat omega 3 kyselinu pod menom DHA, davka 1 az 2 gramy. Najbohatsi zdroj tejto mastnej kyseliny je calamarine olej

Ivka 1

MR chrbtice by určite odhalila viac. Ak sú vybočené stavce, tlačia na okolité nervy a to môže spôsobovať trpnutie končatín. Pravdepodobne to bude záležistosť krčnej časti chrbtice. Od vitamínov a celkovo doplnkov výživy z lekárne však neočakávaj vplyv na zlepšenie svojho zdravotného stavu. Majú nízku vstrebateľnosť, čo telo nezúžitkuje, uloží v tele na nesprávnych miestach alebo vylučí močom, stolicou. Zamerala by som sa však v prvom rade na krčnú chrbticu.

odpovedam

akupunktura nema preukazanu ucinnost. je mozne, ze mas zablokovanu chrbticu. teda to ma vacsina ludi v sucasnosti, mame zle navyky, malo sa hybeme a velmi zatazujeme chrbat napr. sedavym zamestnanim a pod. takze skus si dat najprv odblokovat chrbticu a uvidis, ci pocitis rozdiel. no priznaky sedia aj na reumu.