Bolesti v kolene pri námahe alebo pri dlhom zohnutí kolena

Príspevok v téme: Bolesti v kolene pri námahe alebo pri dlhom zohnutí kolena
Misko963

DObrý den. Chcel by som sa opýtať pri behu mám bolesti na jednom mieste ako keby chrupavka alebo jablčko neviem čo to je. Alebo pri šoferovani mam bolesti ze musim zastavit a vystrieť nohu a to iste aj v noci sa budim nato. A po namahe mi to opuchne trošku a picha ma to stale na jednom mieste len,mam aj foto pošlem kto bude chcieť

dusanuds

Choroby svalovej a kostrovej sústavy spôsobené poruchami spojivového tkaniva a chrupavky štruktúry sú rozšírené v populácii. Naliehavosť problému efektívnej starostlivosti o pacientov s týmto ochorením je veľmi vysoká, pretože často vedie k výraznému obmedzeniu účinnosti, rovnako ako zdravotné postihnutie. Faktory prispievajúce k rozvoju ochorenia spojivového tkaniva, obnovy tkaniva chrupavky, pri zápalových, ale aj dystrofických poškodeniach kĺbov a chrbtice, pri nedostatočnej výžive, bol vyvinutý “Chondramin.”

Ten má selektívny účinok na bunky chrupavky a zlepšuje metabolické procesy v chondrocytoch, ktoré chráni kĺby pri rôznych zraneniach a normalizuje ich.
Stimuluje obnovu chrupaviek a spojivových tkanív v artritída, artróza, osteochondróza, reumatické ochorenia a poranenia pohybového aparátu, znižuje bolesť a stuhnutosť kĺbov.

Odporúča sa pre vyšší výkon a športové výkony, rovnako ako pre staršie osoby, udržiavať funkcie pohybového aparátu.

Katu 28

Dobrý deň,
prosím Vás neviete mi poradiť, čo to môže byť, keď ma koleno bolí vtedy, keď sa chcem po niečo zohnúť a následne vystrieť? V pokoji a pri chôdzi ma nebolí.
Ďakujem za rady.

magnetka.

je fajn, keď človek vie, ako si poľaviť v bolesti, ale riešiť daný problém len prípravkami proti bolest - tak toho sa veľa nezmení...
určite si treba nájsť chvíľku času a toho ortopéda navštíviť. Jednak pre tvoj pokoj, že ťa to už nebude tak "zožierať" a aspoň sa uvidí, kde je problém a začne sa riešiť. Kolená sú háklivé veci... želám skoré uzdravenie a nech to nie je nič vážneho.

pe84

toto mam aj ja presne, ale mam dve malicke deti a nestiham od nich k ziadnemu lekarovi, takze to riesim bud kostihojovou mastou, hrejivou alpou, ked velmi boli dam si aj liecivy krem, napr. ibalginovy alebo take podobne...no nic moc proste, mal by si s tym ist, ak sa ti da, nech ti urobia magneticku rezonanciu a tam to pekne uvidia, ja urcite pojdem, ked uz budem moct od deti :)