Plynatosť a veľké brucho = veľký problém

Príspevok v téme: Plynatosť a veľké brucho = veľký problém
negative

Zdravím. Už takáto téma tu bola x-krát. Pred rokom a pol dakedy december 2013 ma začalo nadúvať. Doktorka mi nezistila helicobaktera. Lenže to neprestalo a horšilo sa to krčami v bruchu a zápchou. V lete 2013 sa k tomu pridalo zväčšovanie brucha po každom jedle hoc aj po malom kúsku alebo poháru vody.Jednoducho brucho ako v 3 stave. Rozmýšľala som či to nemôže byť aj tým,že v lete 2012 som rapídne schudla z 53 kg na 45 kg od stresu.Potom september-oktorber som normálne jedla mohla som mať tak 47-48 už. A potom v decembri tuším začala ta plynatosť a v lete 2013 zväčšovanie brucha. Môže byť príčina aj v tom chudnuti? Ak ano,ako sa toho nadobro zbaviť?

Ed59

Len tá cena, toľko nemienim dať.
Určité doplnky/krémy som si kúpil v minulosti, ale aj nedávno,stáli desiatky € a efekt nulový, takže nemienim znovu utratiť pokus omyl.
Nie je druhá varianta, nejaké čaje + dajme tomu acidofilné mlieko a pododobne, komu sa podarilo vďaka tomu to dať do poriadku(myslím druhú variantu nejakú), pretože rád by som sa toho zbavil čím skôr, už som z toho na "nervy".
To brucho čo mám ako v piatom mesiaci tehotenstva, keď sa najem, napijem, mám už dlhší čas než tu plynatosť, ešte tak pre upresnenie....
Plus v bruchu mám posledné dni taký ako keby trochu tlak respktíve slábe palenie...

elika96

odporucam volno predajny SCRAM™ Antiparazit, obsahuje aj dole spominanu palinu, klincek, je to vytazok bylin ziadna chemia na odcervenie ako mms napr. mam ho z vitarian.sk

Ed59

Zdravíčko, mám problém ako je to v názve témy: Plynatosť a veľké brucho.
Presnejšie, už dlhší čas ma trápi plynatosť a skúšal som prestať jesť určité potraviny z ktorých som myslel, že to je respektíve jednej potravine a to je bravčove-kare, proste keď som si ho dal, tak na dennom poriadku bola "plynatosť" x-krát, proste som cítil ten zápach mäsa, keď sa varí. Tak som to prestal jesť, len problém sa nevyriešil a jedine vetry majú iný "zápach"... to je jeden problém.
Druhý je, že mám brucho ako v piatom mesiaci tehotenstva. Ráno keď stanem mám ho normálne, áno mám nejaké tuky na tom mieste, ale nič katastrofálne, viac-menej mám skoro ploché brucho, ale čo začnem jesť počas dňa niečo tak brucho ako sud.
Nejem vôbec sladké(keksy, sladené vody...a pod.), mastné a podobné "maglajzy".
Jem veľa mliečných výrobkov, ovocie, minimum pečiva 1-2 krajce chleba za deň alebo vôbec(90 % nahradzujem s kukuričnými "kolesami"-Cornies , 10 % chleba) ,ovsené vločky, mäso- kuracie, ryba, tuniak proste zdravo.
Môže byť, že mám veľký príjem vlákniny, ako sa vraví všetkého veľa škodí. Mohol by aj tam byť problém?

karottka

Tinktúru zoženieš cez net,dá sa kúpiť s celým antiparazitickým balíčkom, alebo aj samostatne na jukl.cz. Firma sídli v Trenčíne do troch dní ju máš doma.
Kúru držím mesiac a je to naozaj účinné. Doteraz som sa trápila a chodila po vyšetreniach a všade ma kŕmili chémiou, ktorá nezaberala.
Takto si dokážeš pomôcť sama.Palina je horká a nemala by sa dlho používať, ale v množstve jednej šálky denne sa ti nič nemôže stať. Nedávajú sa do nej žiadne prísady a už vôbec nie sladké....ak máš prejsť antiparazitickou kúrou, nesmieš jesť sladké, ani príliš sladné, žiadne mliečne výrobky, mäso minimálne raz do týždňa a vôbec nie kvasnice a bielu múku....tým všetkým parazity vykrmuješ :)
Zbytočne potom piješ palinu.Med je liek, ktorú sa nemá používať ako náhrada cukru. Palinu si radšej odlej do polovice iného pohára a dolej vodu, takto je to menej horké. Pije sa nalačno.

odpovedam

na homeopatika vyhadzujete peniaze - tie ucinok nemaju, kedze nemaju ani ucinnu latku a su zalozene len na placebo efekte. zase sa nedajte obalamutit na vsetko. a takisto teorie o prekysleni organizmu su hlupost, kedze nic take ako prekyslenie sa dokazat neda. hladajte overene, karentovane zdroje, lebo ako denno denne citam, internet je plny hluposti a sarlatanov.

len otázočka

karottka
Ahoj, veľmi ma zaujal tvoj príspevok, keďže mám podobné zdravotné ťažkosti. Včera som si bola zháňať všetky potrebné veci, no tú tinktúru som nikde nezohnala. V mnohých lekárňach mi povedali, že také niečo nedržia a že je to veľmi ťažké zohnať. Skôr mi odporučili nejaký healthy alebo bio obchod...mám na mysli nejaký ten obchodík zdravej výživy. Ty si ju bez problémov zohnala? Namiesto nej som si zatiaľ kúpila len žalúdočné kvapky na bylinnej báze. Btw tá palina je horká, fú, sa mi to ťažko pije. Myslíš, že si doň môžem pridať aspoň citrón a lyžičku nejakého pravého včelieho medu? Ty si si zvykla na tú horkú chuť? Ako dlho už funguješ na tejto kúre?

vik

Zaujal ma tento prispevok, kedze niecim podobnym som zacala trpiet aj ja v lete minuleho roka. Moje priznaky spocivali v tom, ze zvycajne k veceru sa moje brucho cca po hodine od prijatia stravy (akehokolvek druhu alebo mnozstva) nafuklo do takych rozmerov, ze som vyzerala ako tehotna, nebola som schopna si zapnut nohavice, pretoze ma to tlacilo. Znemoznovalo mi to skratka fungovanie v spolocnosti. Toto sa opakovalo tak 4-5krat do tyzdna. Na jesen som si uvedomila, ze takto sa neda zit vecne, isla som ku gastroenterologovi. Gastroskopia mi vsak nepotvrdila celiakiu, ani helicobactera. Lekarov verdikt bol, ze som zdrava, len sa mam zacat viac hybat, kedze mam sedave zamestnanie, popri ktorom studujem, a tak mi "naordinoval" 4km prechadzky aspon 3krat do tyzdna. Je to ozaj nerealne pri zhone, ktory dennodenne zazivam ist sa este vecer prechadzat. Nemozem povedat, ze by som to dodrziavala pravidelne, ale jednoznacne som sa polepsila a zacala si uvedomovat, ze pohyb je nutny a tak ked mam trochu casu, cvicim aspon doma pol hodinku. Nic narocne, trochu sa zapotim, precvicim svaly. Musim povedat, ze mi to viac-menej pomohlo. A taktiez som zacala pit matovy, medovkovy alebo repikovy caj - striedam ich. Teraz ma nafukne mozno raz za 2 tyzdne a niekedy aj menej

karottka

Na lekársky predpis dostaneš akurát tak Vermox, ktorý veľmi zaťažuje pečeň. Sú ľudia, ktorí využívali 4 dávky a nepomohlo im to. Poznám aj takých, ktorí si dali niekoľkokrát vyšetriť stolicu a z labáku poslali výsledok - negatívny, pričom v stolici parazity videli.
Najúčinnejšie je dať si stolicu vyšetriť na veterine, tam ti dajú aj podrobný rozpis toho, čo " v tebe býva".
Liečba bylinami a tinktúrami je oveľa účinnejšia a "bezbolestnejšia" pre organizmus.
Všetko kúpiš v lekárni aj tinktúru aj palinu aj komeopatiká, koreniny normálne v obchode.
Dôležitá je pri tom strava, odstrihnúť ich od sladkého, kvasníc, múky, mäsa a vajec. Naopak nasadiť všetko korenisté, zelené, vňaťové, ovocné a zeleninové.
A ostatné , čo som písala (tekvica, cesnak...)

olinkaa

karotka
nestacila by normalne tabletka na odcervenie ako davame psom?
a kde kupis napr.tinkturu z membrany vlasskeho orecha a vsetko toostatne?

karottka

Ráno na lačno pijem čaj z paliny, k tomu 15 kvapiek tinktúry z membrány vlašského orecha a k tomu 3ks rozdrvený klinček, táto trojkombinácia veľmi dobre zasiahne v tele od jednobunkovcov až po pásomnice ( užíva sa ráno a večer pol hodinu pred spaním).
K tomu v priebehu dňa po jedle tablety výťažok zo semienk grepu(3Xdenne 2 tablety), tekvicové jadierka(najlepšie nalačno), mrkvovú a cviklovú šťavu, kvasenú kapustu aj šťavu z nej, samozrejme žiadny cukor, múku, žiadny chlieb, mäso len varené menej krát do týždňa, indickú basmati ryžu a veľa listovej zeleniny. Ďalej v priebehu dňa žujem a zapíjam zmes korenín - koriander, fenikel, aníz a badián (chvíľu požuť, potom zapiť) - celková denná dávka 1 čajová lyžička.
Na pitie zázvor nastrúhaný zaliaty vriacou vodou. Všetko čo je štipľavé a korenisté parazitom vadí.A dôležité sú aj vňate -petržlenová, zelerová(žujú sa surové, plus pridávaš do jedla), bylinky bazalka, pažitka,a denne zjem strúčik cesnaku (ak prehltneš celý nie je to toľko cítiť).Ak nechceš piť horkú palinu dá sa kúpiť "náhrada" homeopatiku CINA 15 CH a užíva sa 5-6 guľôčok pol hodinu pred spaním , teda večer.
Ja som tomu neverila, a trápila sa, chodila po kožných a gastroenteorológoch a naozaj, po troch týždňoch mám brucho o 10 cm menšie!!! a moja pleť sa začína upravovať. Inak najprv som prepadla hroznej panike, že bože parazit, kde by som to mohla ja dostať, ale teraz som pochopila, že 85% ľudí ich má a chudáci, liečia si astmu a alergie a všelijaké "vážne" choroby a pritom stačí keby sa odčervili, rovnako ako to robíme každé tri mesiace našim domácim miláčikom. Nechápem ako toto naše zdravotníctvo môže takto zanedbávať, namiesto aby nás tlačili do milión očkovaní a nútili nás platiť drahé recepty v lekárňach, mali by nás poučiť, že sme rovnaké živočíchy ako psy, mačky....a iné a minimálne dvakrát do roka nás nabádať odčervovať sa.Teraz po skúsenostiach to budem robiť a aj celá naša rodina, lebo to je hlavný zdroj všetkých zdravotných problémov ľudstva.