Je možné že som tehotná? Špinenie namiesto menstruacie

Príspevok v téme: Je možné že som tehotná? Špinenie namiesto menstruacie
zufalcek7

Ahojte, prosím o radu. Pred dvoma tyzdnami som mala dostat menstruaciu ale namiesto nej som mala iba spinenie občas s trochou krvi.Trvalo to asi tyzden,teraz uz nemam nic a myslim ze normalná menstruacia sa uz nedostavi. Mesiac pred tým som užívala Ascorutin a este k tomu dost vysoké dávky vitamínu C, keďže som bola chorá. Na nete som čítala že vitamín C moze bud oddialiť alebo oslabiť menštruáciu, ale neviem či je možné že až tak, aby som mala iba spinenie. Myslíte že je možné aby som bola tehotná? Styk som mala iba 1x a navyše chránený, ale neviem,som na pochybách... bola by som veľmi rada, keby sa mi ozval niekto kto už niečo podobné zažil.

123janka456

Ahoj :) chcela by som sa spýtať. Nechcem ísť hneď do lekárne a robiť si nádej že som tehotná alebo ísť k lekárovi a zas počuť že nie som. Pred tromi rokmi som potratila a od vtedy nie a nie otehotieť. Sex mám pravidelne a pravidelne aj bez ochrany. Momentálne mám pocit zavratou neustále musím niečo jesť aj napriek tomu že mi býva často zle stále by som spala niesom schopná sa postaviť a niečo začať robiť lebo som nadmerne unavená a mám biely nezapáchajúci výtok, menzes mi taktiež mešká ale to mi aj pre tým meškával. občas ma aj bradavky bola a pichá v podbrušku. Chcem vedieť teda váš názor či môžem byť tehotná alebo zas je to len niečo čo ani doktor mi nepovie prečo takéto problémy mám.ďakujem za každú odpoveď

akinom007

Neboj sa nemala by si byt tehotna podla toho co pises. urob si ten test aby si sa nestrachovala. ale ak si bola chora a brala si vela toho C plus ta choroba, mohla ti prist takato zoslabena menstruacia v podobe spinenia. Rataj prvy den spinenia ako prvy den menstruacie a uvidis ze nabuduce dostanes normalne.

zufalcek7

Ja sa strašne bojim toho ze budem tehotna...test mam kupeny ale zatial som sa neodhodlala ho spravit...stale tajne dúfam ze dostanem ms:/ viem ze je to hlúpe ale nemozem si pomôcť :(

Slnecnica1

To sa niekedy stáva, na internete som si čítala, vraj sa tým maternica čistí - alebo niečo také. Ja som to mala tiež, namiesto menštruácie som špinila, ale o dva týždne na to sa dostavila normálna menštruácia. Nemyslím si preto, že to bude tehotenstvom.

ninaba

Ako ti píše pinkpurple, toto nezisťuje obvodná, myslím, že by jej to ani nepreplatili z poisťovne a do toho lekári nepôjdu. Toto rieši naozaj iba gynekológ. Kúp si ale drahší test, lebo na trhu sú rôzne, kde musíš čakať na prvý ranný moč a neviem čo všetko.

zufalcek7

Aha okej vdaka :) ano s kondomom, este sme ho potom aj kontrolovali a zdal sa byt ok,tak dúfam ze nebudem ale clovek nikdy nevie ....aj ja dúfam ze je to kvoli tomu,ale radsej si pôjdem kúpiť ten test

pinkpurple

musis ist za gynekologom, ten ti da vysetrit z krvi hladinu hcg, co ti obvodna lekarka urcite nedala... inak ako si mala chraneny sex? s kondomom? podla si mala slabsi menzes kvoli tomu, ze si bola chora, nerob paniku

zufalcek7

Diky za odpoved...test si pôjdem kúpiť zajtra a uvidim co a ako...inak bola som na preventívke u obvodnej a brala mi aj krv a zajtra budem mat výsledky,neviete ci sa tehotenstvo dá zistit aj z takehoto bežného odberu ale musim ist vyslovene za gynekologom?

ninaba

Je viac ako pravdepodobné, že tehotná nie si. Ale sú známe aj prípady (a nie je ich až tak málo), že môže žena zostať tehotná aj keď má chránený styk. Preto pre kľud stojí za to si kúpiť test. Alebo ísť ku gynekológovi, test z krvi je zadarmo.