Jazvy ako spomienka

Príspevok v téme: Jazvy ako spomienka
ruky

ahojte, tak priblizne pred pol rokom (mam 19) som zazila dost hrozne obdobie a riesila som to po svojom- rezala som si ruky... Teraz spatne vobec nerozumiem ako som to mohla stvarat. Nuz ale rany na rukach sa zahojili ,ibaze zostali mi tam take biele ciary, jazvy, ako fixkou namalovane. Chcela by som sa ich zbavit a definitivne zabudnut ,ale akosi neviem o ziadnom pripravku,resp.obavam sa,ze neexistuje. Potesim sa reakciam

Insanius

Ešte v rámci hojenia je dobré si tie jazvy ževraj natierať a masírovať (ale to asi skôr pri väčších jazvách) a a ... tie obklady zo švédskych kvapiek či čo to, niečo také som kedysi dávno čítal na internete (nie že by mi to pomohlo, ale to je asi aj tým, že ja mám trošku výraznejšie jazvy). Skús pohľadať, gúgliť, možno niečo zistíš. A dosť často treba aj jazvy natierať, ja stále verím kalciovej masti, neviem prečo.

uijgfsyetdgs

Ja som tiez uz davnejsie spravila taku sprostost, zahojilo sa to ale nejaku dobu to bolo este dost viditelne ale este po nejakom roku a dlhsie sa tie jazvy este stiahli tak, ze to je vidno iba ked sa clovek na to cielene pozrie ale inak to neni take napadne tak kaslem na to. Ono pol roka je pomerne kratka doba na jazvy, oni sa ti este mozu stiahnut ale neviem ako moc si sa dorezala, to zalezi aj od toho, ja som to tak skaredo dorezane nemala len take pekne ciste ciary so ziletkou takze su to neni skarede jazvy len take nenapadne.

Insanius

Poteš sa reakcii aj takej, že biele jazvy - ako fixkou nakreslené - sú celkom fajn. Viem, že tebe sa nepáčia, ja mám napríklad jazvy krásne viditeľne ružové (a to majú už dva roky), hlavne na pravej ruke (na ľavej mám tiež biele - fixkou nakreslené).
Prípravky neexistujú žiadne. Ak už je jazva bledá, nemôže už viac zblednúť. Keby boli ružové, možno by sa ešte čosi dalo, ale biele jazvy už ostanú.
Ak máš rada slnko, tak sa skús promenádovať po slnku (aj keď to je tiež asi iba na vybielenie jaziev). Tuším som ti nijak neporadil.