Stavy úzkosti

Príspevok v téme: Stavy úzkosti
wanda_76

Dobrý večer všetkým.
Posledný čas mávam tak hrozné stavy úzkosti, až som sa minule v škole rozplakala. Prídu na mňa zlé myšlienky, cítim ako mi odchádza " duša" postupne najprv z prstov, potom z rúk a oddeluje sa z celého tela, akoby sa " opúšťam" väčšinou pri tomto stave plačem , alebo hovorím že nechcem zomrieť. cítim sa potom ako nie presne pri vedomí, ale pod vplyvom niečoho tlmiaceho. Mala som ťažké obdobie, stále som smutná, a neviem čo ďalej..

excentrik

Navstiv psychiatra a hlavne nepocuvaj svatuskarov, ze Jezisko ta vylieci a podobne. To iste plati o bylinkaroch, cajickaroch, vesticiach a podobnych. Ak by tito sarlatani realne liecili, cakarne u lekara by boli prazdne.

ann_

Presne, ako povedala Dzul! Tes sa z kazdeho jedneho dna, z kazdej malickej chvilky. Tiez som mala stavy uzkosti, nic ma nebavilo, citila som sa stiesnene sama v sebe, ale velmi mi pomohlo, ked som sa za to modlila. Bud silna! Lebo kazdy ma na to, aby bol silny a poradil si s kazdym problemom, ktory ma.

*Džul32*

Ahoj :) som na tom tak ako ty...striedajú sa mi obdobia keď som "šťastná" a keď som na dne...ale ja teraz chcem pomôcť tebe a keď sa mi to podarí,budem veľmi rada,ale ak sa mi to nepodarí,tak aspoň povzbudiť :)
Neviem presne,čo ťa trápi takže to pre mňa bude možno trochu ťažšie.Začnem záľubami.Ak nejakú máš,tak sa jej naplno venuj.Keď rada spievaš,tak spievaj! ak rada tancuješ,tak tancuj! :)proste rob to,čo ťa baví bez ohľadu na to,aký majú na to názor ľudia okolo teba (samozrejme nemala by byť tá záľuba zdraviu škodlivá alebo inak škodlivá).Pri tej záľube nemyslíš na zlé veci,lebo sa sústredíš na to ako to robíš (napríklad keď niekto kreslí).Počúvaj hudbu ktorá sa ti páči,pretože pri počúvaní obľúbenej hudby sa uvoľňujú hormóny šťastia :).Ak máš nejaké domáce zviera,tak sa s nim hraj,pretože aj to robí človeka šťastným aj keď to možno nevníma.
Ak máš kamarátov/kamarátky,ktoré máš rada,s ktorými si rozumieš tak sa im venuj :) Pretože aj pri nich zabúdaš na problémy,zažívaš pekné chvíle,smeješ sa spolu s nimi...Niekedy je kamarátstvo viac ako nejaký psychológ ;)
Chcem ti pripomenúť aj to,aby si bola hrdá na to,že si žena :)
Aj keď máš zlé myšlienky (škoda,že neviem presnejšie aké),tak nezabúdaj na to,že stále máš pri sebe niekoho,kto ťa má rád.Či už je to rodina,priatelia alebo hocikto iný :)
Riaď sa týmto citátom:
"Prijmi to,čo je,
nechaj plávať to,
čo bolo,a ver v to,
čo príde :)
Dúfam,že som ťa aspoň trošku povzbudila :) Ak budeš mať takú náladu dlho a stále,tak kľudne sa obráť na odborníka,pretože ten vie,ako by ti mohol pomôcť :)
Prajem ti veľa šťastia a hlavne aby si bola šťastná :)