Neutichajúca bolesť zuba po vyvrtaní a vložke

Príspevok v téme: Neutichajúca bolesť zuba po vyvrtaní a vložke
pepepk

Pekný deň, asi mesiac ma pobolieval zub na zakusnutie-podľa internetu je to 44 (prvý čreňový zub). Včera ráno som sa zobudil s miernoj bolesťou toho zuba. Do troch hodín som bol na pohotovosti, pretože som zažil asi najvačšiu bolesť v živote a to už som bolesť zubov a nasledne vyberanie nervu zažil. Doktorka zub vyvrtla-bol tam bočný kaz a dala vložku, ktorá tam musí byť minimálne týždeň no maximálne tri týždne. Prakticky ihneď po odznení injekcie nastali znova ukrutné bolesti, na ktoré už ale zabral ibalgin. Chvíľku som mal pokoj no v noci som sa o5 zobudil na silnú bolesť toho zuba a už aj pravého ucha. Strašne to zabolí aj keď si zatlačím prstom cez líco na ďasno pod tým zubom. Chcem sa opýtať, či je to normálne a bolesť prejde, alebo je tam stále nejaký problém?

JessicaI

Dcere pomohol na bolest zuba sprej Strepsils. Je to sprej proti intenzivnej bolesti hrdla a ma anestetisky, astisepticky, antibakterialny ucinok.

Nada 55

Pravdepodobne tam mas zapal aa Ti to hnisa,davaj si naa to lad velmi to pomaha,a skus novalgin,keby to trhalo tak vyhladaj zubara,aby Ti to vycistil a nedostal si zapal okostnice ak ju uz nemas.Mozno to bude chvilu trhat ,uvidis sam ale prikladaj ssi ten lad malo by ti to pomoct.