Umieram uz ledva chodim...

Príspevok v téme: Umieram uz ledva chodim...
stand alive

Baby uz neviem ako dalej uz ledva zijem anedokazem sa donutit jest, potreba odopierat si je neprekonatelna...trpnu mi nohy poriadne si ich necitim, dva schody pre mna vyst je zabijak. Je mi smutno nechcem este umriet, napriektomu podvedome vsetko pre to robim. Len som sa potrebovala zdoverit. Vsetkym vela sil baby

nefarie

Prepacte moj predchadzajuci prispevok, mal patrit do inej diskusie ...uz som to opravila... dakujem..ano mas pravdu...vaha je len cislo, ale vzhladom k mojej postave to ozaj nevyzera dobre a som si toho vedoma... mam aj zdravotne problemy, ktore suvisia s podvahou ( amenorea, vyp. vlasov a pod.) takze moje telo je nastavene..resp. pre normalne fungovanie vyzaduje vyssiu hmotnost

nefarie

Ahoj baby, som tu nova.. ale trpela som anorexiou ...a mam teraz bulimiu... ale stale nie som fit,ale snazim sa prekonat a bojujem zo vsetkych sil... terajsia vysa/vaha - 168/47 ... tak mi drzte prosim palce...je velmi pozitivne ze sa mozem s niekym podelit o svoje trapenie... zekto si tym presiel tak vie, ze nevidim potraviny, ale kalorie a tabulky..ale bojujem s tym... tak som si dnes po dlhej dobe kupila hrozno..R - velky biely jogrt s orechami a musli, jablko,hrozno, kava
D : jablko,zvysok hrozna, kukricny chlib, caj s medom
O : sosovicovy salat
V : zeleninovy salat, pecivo, tvarohova natierka
drzte mi palce prosim

RNG

Travenie a potraviny sa nedaju nahradit infuziami. Clovek musi mat poriadne jedla, pestre a dostatocne, a ked je v stave, ze mu uz poriadne netravi, treba brat doplnky na travenie, tj kyseliny, rozne enzymy, mikrovlakniny a probiotika.
Na nastartovanie velmi vysileneho/vyhladovaneho organizmu su dobre masivne davky colostra. Az 2-3 krat 15 gramov praskoveho.
Na energiu nielen cukry ale aj kokosovy olej, ktory sa vie v bunkach premenit priamo na mechanicku energiu, na rozdiel od inych tukov a olejov, ktore sa spotrebuvavaju povacsine na tvorenie tepla.

dadiana

Ahoj, ja som si tiez presla eklom, pozri si moju temu "zomieram" dozvies sa viac..aj mne strasne trpli nohy, prezila som si komu a dnes uz beham po schodoch ako motorova mys..hore hlavu, som prikladom toho, ze sa z toho DA dostat..

Aljaška

ahoooj :) Prosím ťa snaž sa vyliečiť :) Nedovoľ aby o teba prišli.. Viem aké je to ťažké že je ťažké sa vôbec usmiať na niekoho a že nenávidíš svet že ti toto urobil. Nemysli na zlé.Mysli nato že raz budeš môcť mať svojho anjelika ktorý ťa bude ľúbiť a robiť ťa šťastnou. S touto chorobou to nikdy nedosiahneš. Dieťa je ten najväčší liek na všetky neduhy :)) keď sa na teba usmeje a dá ti pusinku :* Och musí to byť strašne ťažké. Viem si predstaviť ako sa cítiš :( bojuj slniečko. Máš pred sebou toho ešte veľa :) BOŽE viem si predstaviť že všetko čo som ti nepísala ťa musí neskutočne štvať a len krútiš očami že ťa vôbec nepoznám :) Nepoznám ťa to máš pravdu ale poznám tu chorobu a ľutujéém to celý život že som stým začala. Nikdy by som neverila že ten môj hrozný život sa niekedy zlepší. Tie depresie to všetko ten pocit že ťa nikto nemá rád a že ťa nenávidí je uplne hrozný. Sama som si to nahovárala chcela som byť ešte väčšia chudinka než som stratila som čo som mala. Z mojich priateľov sa stali moji nepriatelia a z mojich nepriateľov veľmi dobrý priatelia :)
si krásna taká aká si nezabúdaj nato že chudá môžeš byť aj keď budeš športovať a budeš mať sexy zadoček a krásne krivky. Ja som bola strašne lenivá a smiala som sa nad sebou že prečo by som mala cvičiť keď môžem celý deň ležať a nič nerobiť. Nič ma nebolí žiadna svalovka no paráda. TERAZ tieto slová veľmi ľutujem.. :))

ninka 255

dievča, pozbieraj sa, lebo nedopadneš dobre,vlož sa naplno do liečby.poznala som jednu anorektičku,ktorá chodila pravidelne do nemocnice na infúzie,ale bohužiaľ zomrela už jej ani to nepomohlo. čím skôr sa budeš liečiť tým lepšie.

moly14

Tak co nejdes do nemocnice,alebo na liecenie? Doma ti nikto nic nehovori? Si tak podvyzivena,ked nevladzes chodit?
Musis sa liecit.najlepsie ustavne.v nemocnici.