Stále behám a nestíhajú mi pľúca

Príspevok v téme: Stále behám a nestíhajú mi pľúca
Marek V.

Dobrý deň,

chcem sa spýtať, a potrebujem naozaj poradiť. Behávam a hrávam futbal odmalička, nabehané mám si myslím dosť, ale spravím dva šprinty a som udychčaný ako keby som zabehol maratón... ako keby mi nestíhali pľúca alebo čo,tento problém som mal vždy a neviem sa ho zbaviť, nemôžem na nič prísť, čo je naozaj zlé... viete mi prosím Vás poradiť? Už som z toho naozaj zúfalý.

RNG

Vitamin C a l-lysin sa podielaju na vyrobe kolagenov, co su nosna konstrukcia vsetkych organov. Takze 3 az 5 gramov vitaminu C a 2-4 gramy L-lysinu je nieco, co odporucam kazdemu na regeneraciu roznych organov v tele, vcitane srdca.
Nedostatok kyslika moze byt sposobeny prihustou krvou a tiez fibrinami, krvnymi zrazeninami na stenach ciev, ktore stazuju priestup kyslika do okoliteho svalstva.
Oba problemy sa daju riesit bezpecnym riedenim krvi fibrinolytickymi enzymami, ako napr nattokinaza a serrapaptaza.

Marek V.

A dá sa to nejako vyliečiť alebo nejako odstrániť? Alebo nejako napraviť, aby to bolo všetko v poriadku? :/

doubledog

to mozu byt problemy s krvnym obehom alebo srdcom
nestihaju sa ti okyslicit svaly a organy, ked srdce alebo krvny obeh dobre nefunguje

Marek V.

A aj ti s tým nejako pomohli alebo ti len povedali, že sa ti chlopna úplne neotvára a prepúšťa? Či ti niečo na to dali a pomohlo ti to? Vieš, aby som vedel, pretože ak to nepomôže a naozaj sa môžem snažiť ako somár, tak neviem či sa tam oplatí ísť

abecedko

Ahoj, mam ten isty problem, odmalicka som hraval sutazne futbal, stale sa drzim vo forme atd... Na vysetreni srdca mi zistili, ze chlopna sa mi uplne neuzatvara a prepusta. Daj si spravit vysetrenie srdca. Ziadny lekar mi na to za 25 rokov fonendoskopom neprisel.