Cas nelieci(?)

TheDevilMe

Iveta Michael:

Vdaka za prianie :)

Som v UK tyzden,akurat,ze som tu isla sama. Zatial nemam ani vela prace,takze mam stale cas sa zaoberat svojimi myslienkami. No uz i len ta zmena prostredia,nove tvare mi robi aspon trochu lepsie. Mas to naozaj fajn,ze idete takto na vylet :)Mas v UK aj nejakych znamych? Nepoznas nahodou niekoho v okoli Uttoxeteru?

Iveta Michael

TheDevilMe

no tak to máš dosť zložité ale aspoň u toho druhého vieš na čom si :)

no ale tá myšlienka odísť niekam preč a malo by to byť do zahraničia je veľmi dobrá ..totiž ke´d už je človek akosi bezradný či až zúfalý, nedokáže sa doma nikam pohnúť - viem o čom hovorím...

sama na sebe som pocítila aké to je keď človek sa proste rozhodne ( a ja to dokážem zo dňa na deň ) a odíde tam kam ho to najviac ťahá ..mňa to tiahlo do Anglicka, svieži anglický vzduch mi vyhovuje aj po zdravotnej stránek ale hlavne som prišla na iné myšlienky a odrazu som zistila že až tam som si vedela zodpovedať na všteko čo ma trápilo, zažila som vnútorný pokoj aj radosť a nakoniec som sa vracala ako úplne iný človek

teraz tiež odlietam koncom júla do Londýna,tam na letisku sa pridám ku kamoške a jej kamarátovi a pekne spolu pôjdeme až do Walsinghamu,teším sa na to dobrodružstvo :) nejdem za prácou len na isté pútnické miesto a potom si troška užijem London chcem týmto povedať že ti držím palce a určite tam ,,vonku,, začneš pozerať na tento citový problém z iného uhla a možno sa to aj vyrieši,good luck! :)

TheDevilMe

Iveta Michael:

Ahoj:)Som rada,ze si sa ozvala. Tak ja sa stale ucim veci prijimat ake su,este to neviem.Viem ale,ze vztah s nim mi v podstate skodil zdravotne,dlho som si myslela,ze by som mozno mala tak ci tak zdravotne problemy,ale nejaky cas po rozchode sa to so zdravim odrazu stabilizovalo,takze city necity,ja uz sa mu nemozem ozvat...navyse to nie je len o nom,paralelne s nim nieco cez 3 roky platonicky riesim ineho,napriek tomu,ze naisto viem,ze ma nechce,lebo som mu o svojich citoch povedala a on mi povedal,ze ma berie ako kamaratku. No poznanie mi to zatial neulahcilo...Neskor som spoznala cloveka,ktory ma citovo velmi obohatil,ale obaja sme sa zhodli na tom,ze je to len kamaratske.

Ja mam pocit,ze s tym mojim byvalym a platonickym je to este nadlho. Dvaja muzi-od jedneho nepriama odpoved,od druheho priama a vysledok bez rozdielu. Nemam na seba slov uz.

Najblizsie na sebe vyskusam zmenit prostredie-inu krajinu na niekolko tyzdnov s tym,ze mam tam aj brigadu a uvidim,co to so mnou urobi...ale radsej uz nic neocakavam.

Iveta Michael

The Deville

Hm..dlho som tu nebola sorry,ale tak mi teraz napadlo že ako sa máš?

Asi v tom môže byť aj niečo čo súvisí iba s ním a nevedel ako ti to má vysvetliť ... myslíš že by sa už necítil pre teba dosť dobrý...?

lebo ja mám také tušenie že ty ho stále ľúbiš a chápem ťa,lebo toto sa len ťažko dá ,,zahnať,, ale ak by to bol iba taký nejaký dôvod ako som načrtla tak by som mu otvorene povedala že bol pre teba najlepší a skrátka že po vašom rozchode nevieš nadobudnúť pokoj - a uvidíš ako by sa zachoval,možno...

no a čo ty? niečo si zistila,resp. stále si na tom rovnako? daj vedieť ..

TheDevilMe

Iveta Michael:

Neviem,lebo mi to nevysvetlil priamo,ale akousi uklukou,ale tak je mi jasne,ze laska z jeho strany tam uz nebola,tak ok,skor ma trapi to,ze on zo seba na konci urobil uplne nemozneho cloveka a zo mna urobil dokonalu,no viem,ze to tak nie je,chcela som poznat svoje negativa,chcela som sa niekam posnut,no on mi to odmietol povedat.Teraz je to uz uplne zbytocne,no neviem sa s tym zmierit,kazdy den si hovorim:nechaj to tak,no stale to neprestalo. Ja jednoducho neverim na to,ze niekto je dokonaly a niekto uplne nemozny,ved je to hlupost.

Dik za podporu,aj ja dufam,ze sa objavi niekto kto ma tymto smerom zaujme :) Zatial som spoznala ludi,ktori ma zaujali,ale su to vsetko len kamarati.

Iveta Michael

presne tak,klin sa klinom vybíja :)

skrátka trápi ťa to stále lebo ťa po 4 rokoch nechal on a ty poriadne nevieš kvôli čomu ..áno?

niečo o ňom môžeš vyzistiť cez jeho profil na FB ale lepšie by asi bolo keby si natrafila na iného chlapca,ale to by si sa mala najskôr ,,oslobodiť,, zo svojich citových zmätkov,dúfam však že už čoskoro príde nejaká ,,náhoda,, a stretneš iného ktorý ťa zaujme ešte viac ako ten predošlý:)

mandarinkary

Uff , ako podla mna by bola najhorsia vec ho kontaktovat , podla mna chlpi uz s byvalkami s ktorymi sa oni rozisli nemaju zaujem si pisat ani nic a mysli aj nato ze ak ma uz babu to zn. ze je zamilovany tak ... zbytocne by si posobila tak zufalo no .. ak chces o nom nieco vediet pozri si jeho fb a hotovo , a osobne si myslim ze ta z toho dostane iba novy chalan.

TheDevilMe

mandarinkary:

Ja tam citim kdesi vo vnutri,ze nanho chcem zabudnut,no ako,to neviem,ked mi ho kazda aj zdanlivo s nim nesuvisiaca vec pripomina. Vravim,ze kebyze som s nim je to horsie,tak naco?