Chlapi poraďte prosím!

Príspevok v téme: Chlapi poraďte prosím!
jhkl

Prepáčte, že je toho veľa ale neviem to opísať kratšie.
Pred asi pol rokom som sa zoznámila s jedným chalanom(28). Ja(24) som k nemu od začiatku pristupovala normálne teda nedávala som mu nejaké signály, že by som mala o neho záujem. Nebolo to preto, že by ma nezaujala ale preto, že on mal vzťah a ja sa do druhých vzťahou nejako nemiešam. Ale on sa celý ten čas čo sme boli spolu (bola to jedna akcia a sedeli sme vedľa seba) správal tak inak. Stále sa dotýkal mojej nohy svojou. Aj keď som sa posunula on sa prisunul. Nepoznali sme sa ani dve hodiny a pohladkal ma po líci, potom po vlasoch. Keď aj vstal od stola aby sa s niekym porozprával sem tam sa otočil a pohladkal ma po vlasoch. Stále sa na mňa usmieval, díval sa na mňa aj keď sme boli na opačných stranách miestnosti. Mala som z neho pocit ako keby ma strážil alebo ochraňoval. Ja som ale bola "nečinná" a dokonca som mu povedal nech s tým prestane lebo má partnerku a mne by nebolo príjemné keby toto robil môj chlap plus, že sa môžem na neho "namotať". Ale on mi na to len povedal, že sa rozchádzajú a že sa kľudne môžem "namotávať". Na druhý deň mi napísal.Potom sme sa ešte párkrát neplánovane stretli v meste a vždy sa zopakovalo to isté. A potom sme sa asi mesiac nevideli. No keď sme sa stretli opýtala som sa ho čo má nové s partnerkou a povedal mi, že sa k sebe asi vracajú. Potom sme sa znova asi dva mesiace nevideli a minulý piatok sme sa znova stretli. Začalo to znova tými pohľadmi a stále okolo mňa chodil. Keď sme sa dostali k sebe opýtala som sa ho ako mu pokračuje vzťah a on sa na mňa úplne vyčítavo pozrel a odišiel. Potom sa ale vrátil ale len tak pri mne stál. Keď už som odchádzala domov išla som sa rozlúčiť s kamarátom ktorý stál pri ňom. Vtedy sa ma začal pýtať čo mám nové, ako sa mám a tak. Povedal mi, že sa dali s bývalou zase dokopy a čo spolu plánujú. Zaželala som im veľa šťastia a odišla. Keď som už bola vonku zakričala na mňa kamarátka tak som sa otočila a zbadala som ho ako stojí pri vchode so smutno vyčítavým výrazom. Na druhý deň som sa dozvedela, že je na mňa nahnevaný a trápi sa kvôli mne, lebo je ako medzi dvoma mlynskými kameňmi. Jeden je jeho už teraz znova partnerka (rozišiel sa s ňou preto lebo bola veľmi žiarlivá ale inak mali podľa mňa dobrý vzťah)a druhý ja. Veď ale keby niečo chcel prečo mi to nepovedal, neporozprával sa so mnou? No a ja teraz potrebujem poradiť ako sa mám k nemu správať. Úprimne keď som pri ňom cítim sa skvele, teda je mi s ním dobre ale mimo toho si na neho ani nespomeniem. Ale nechcem aby sa to takto skončilo. Asi som sprostá, naivná a nechápava krava ale ja vážne neviem čo som urobila.
Ďakujem veľmi pekne za každý názor!

anakondy667

Ako anakondy sme zistili, že Slovač je už raz taká. Všetky chlapčenské holúbätká ti hudú do uška stále jedno a to isté: Vijú, ujú, zákerné plány ti kujú, ale v skutočnosti ťa len okurujú. Dievča spamätaj sa.. necháva si iba zadné dvierka, aby si mohol užívať za chrbtom svojej priateľky. je to tvrdé, ale musíš sa od neho odosobniť.

Dejda001

Ahoj ja som si niečím podobným prešla z vlastnej skúsenosti viem že ak má ten muž partnerku a správa sa ako opisuješ nie je tam niečo v poriadku. Myslím si jedno, s tou ženou je už určite dlhší čas, ako pár si rozumejú ale po čase to v každom vzťahu začne haprovať ľudia sa viac spoznajú viac o sebe dozvedia a prídu aj ťažšie chvíle, on to mal s tým dievčaťom možno problémy, potom ti spomenul rozchod nebolo mu z toho dobre, to chlapi robia, že by sa radi túlili k iným pretože nie sú s niečím vyrovnaný alebo nie sú šťastný. Možno mal strach keby vedel že bude jeho srdce spokojné neváha a beží za tým krásnym úsmevom o ktorom píšeš :). Ja by som išla za tým čo chcem ja aspoň to skúsiť ale ak to tak necítiš a nie si si istá radšej nato zabudni. Ja som sa mladá zaľúbila do muža a on mal vtedy partnerku. No zaľúbila sa do mňa o pár mesiacov lebo bol slabý a nešťastný teraz sme spolu a sme šťastný mi, takže dá sa to ale musia chcieť obaja a kedže ten muž ti nič nepovedal chod za ním a rovno sa ho to spýtaj povedz mu svoje pocity nič zato nedáš, držím palce :).

joro

Ja si myslím, že chalan nevie čo chce asi by chcel dve naraz alebo čaká, že mu dá kopačky jeho terajšia. Počkaj kým sa rozíde, potom uvidíš a možno sa to vykluje úplne inak.
Aby si potom nebola ty čo rozbíja vzťahy.