Bolesť päty

Príspevok v téme: Bolesť päty
48

Dobrý večer,
mate niekto skusenosti s liečbou bolesti v päte ,vyrastky ,ostrohy. Obstreky mi nezabrali,elektroliečba tiež nezabrala a dnes som začala liečbu ožarovanim.teraz večer ma to začalo boliet ešte viac ako to bolelo pred tým.Budem rada,ked sa niekto ozve,čo podstupil ožarovanie päty a povie mi ake ma skusenosti.

Elfinka

Tvoje bolesti paty su pravdepodobne patova ostroha. Kup si vlozky medicovi. Tie mi pomohli a su priamo na toto ochorenie.

48

To si robite srandu erikab ? ved nemožem ani našlapnut na nohu rano .....mate osobnu skusenost?vyskušali ste ake možnosti?

erikab

Nepomôže nič, vlastná skúsenosť...moja rada, vydržať ten cca rok - dva, potom tie bolesti odoznejú úplne samé.

48

Verrum,dakujem a nemožete mi zistit ako sa volal ten lekar alebo aspon čo to bolo z apristroj,či ju operovali alebo či to bolo razovou vlnou rozbite?

Verrum

mojej mami kolegyňa to mal tiež na päťa, tiež ju to bolelo ;) nič jej nepomohlo, žiadne ožarovanie.. je to ZBYTOČNE!!!! až potom zistila že sa to da ľahko zbrusiť u jedného doktora v Piešťanoch ...:) neviem koľko to stojí, nepamätám si, ale myslím že nejakých 300€. inak, naučila by sa s tím žiť, lenže v zime si nemohla obuť čižmy, pretože to na tú nohu nedala.. to by musela chodiť len v sandáloch.

takže moja rada :)