Brucho

LOLOL

mozete robit aj 20000 brusakov ale bez diety sa tuku nezbavite. Jedine sacharidove vlny ako tu pisali...pripadne nejaka ina dieta.

bikerka

1 300???to už čo je?? :O prečo nie hned 10 000? veď deň je dlhý a ja nič iného nemám na práci...jááájjj

Domculik

Ja asi odpadnem, to nemyslíte vážne toľko brušákov! Neviem síce aké méte brušká, nakoľko je to s vami vážne, ale ak je toho tuku dosť treba najprv zaradiť aeróbne aktivity (plávanie, bicykel- pre ťažších a obéznejších- aby kĺby netrpeli pri behu napríklad, beh- pre ľahšie váhy), až dáte dole celkový tuku z celého tela a zostane vám menšie bruško, potom treba prejsť na klasické brušáky, ani s 500 brušákmi si nepomôžete, keď sa brušné svaly budú namáhať po faldami tuku. Takže najpr aktivita, potom mix s brušákmi. A denne ich stačí tak 200, pokiaľ sú prevádzané správne. viď: www.youtube.com - toto úplne stačí

Veronika L.

ludia, prisla som vdaka priatelovi na sposob ako schudnut z brucha. Doteraz som cvicila brusaky a nic a navyse ma z toho bolela cela chrbtica. Teraz cvicim takym sposobom, ze si lahnem na postel, koniec zadka mam este na posteli ale nohy su uz mimo (na zemi) v pripade, ze mate uzsiu postel alebo sa vam smyka doporucujem chytit sa operadla posteli, pripadne niecoho ineho, pokrcite nohy v kolenach a v takejto pozicii ich len pomaly dvihate. Pri zdvihnuti vydychnete, pri spusteni sa nadychnete. Zdvihy noh nerobte rychlo a cvicte na serie. Zo zaciatku napr. 10 zdvihov noh na dve serie a postupne si pridavajte. Nezabudnite po kazdej serii oddych a strecing aspon na 2-3 min. Efekt je zaruceny a ja som sa uz po dvoch tyzdnoch citila lepsie a dokonca aj pas siel dole. Na stehna a zadok zas odporucujem lahnut si na zem, nohy opat pokrcit v kolenach a dvihat sa od zeme. Tiez velmi pomaha!!!!!!!!!!!!!!!! Ludia staci vam mesiac a zmenu zaznamenate nielen vy, ale aj okolie.

slusny_muz

no je to tak robene aby nedoslo k strate svalovej hmoty...zapoj do toho aerbone cvicenie a pojde dole aj svalova hmota

***

no ja nechapem co je toto a ani kde na to najst odpoved z nizsie uvedenej stranky:Skúste CKD a ručím vám, že tuk pôjde preč. A ak nemáte pevnú vôľu, tak sacharidové vlny, ale pri nich očakávajte aj úbytok zo svalovej hmoty.