Ach ta láska...

Príspevok v téme: Ach ta láska...
Sonia

Mám 16 a mám chalana. On ma tiež 16 najprv bol náš vzťah z rozprávky ale zrazu sa s ním niečo pokazilo už sa na mňa neusmieva tak pekne, je odmeraný, neodpisuje mi, chodíme do rovnakej školy a už sa ani moc nestretávame a nerozprávame aj keď sa vždy snažím niečo hovoriť. Tento piatok mu spolužiačka povedala vtedy sa to trošku zlepšila zrazu sa o5 na mňa smial a dal konečne po týždni pusu. No môj problem pramení v tom že pred pár týždňami som spoznala nového chalana fakt skvelého rozumieme si spolu ako s nikým máme aj rovnaký problém len on s dievčaťom no nechodia spolu. Jediné mínus je možno pri tom že on ma 23rokov, viem na veku nezáleží ale nikdy som ešte si nerozumela s dospelým chalanom. Prosím čo mam urobiť? Mam dať môjmu chalanovi ešte šancu alebo to skončiť pre jeho správanie ktoré ma ničí a skúsiť to s chalanom ktorý mi za posledný týždeň vyčaril úsmev na perách keď som si myslela že to nedokáže nikto?

lilyiankaa

mne nepríde, že by ste mali vzťah, pretože vzťah vyzerá dosť inak .. nie, že sa nerozprávate, nedáte si pusu, ignorujete sa .... ale na to prídeš časom .. na tvojom mieste by som urobila nasledovné, na tento "vzťah" sa vykašlala a na toho ďalšieho chalana tiež, dala si cca 2 roky pokoj a potom možno riešila vzťah, keď budete na to obaja pripravení

skarabeuska

Neboj sa, raz z toho vyrasties, a povies si, ach boze, aka som bola trapna a sprosta, ze som takuto somarinu pisala na forum!!!