Zápal pohrudnice?

Príspevok v téme: Zápal pohrudnice?
Miška01

Dobrý deň,
mám 24 rokov a momentálne som na výmennom pobyte v zahraničí.
Asi 3 dni ma bolí chrbát pod rebrami. Niekedy kašlem, ale nie je to dráždivý kašeľ skôr akési odkašlievanie cez deň. Vtedy väčšinou mám pocit mierneho zahlienenia a mierne upchatý nos.
Bolesť cítim len v sede, prípadne ak sa opriem o stoličku. Pri pohybe bolesť necítim a ani v noci. Teplotu nemám vôbec.
Mám problémy so žalúdkom.
Na internete som čítala, že to môže byť zápal pohrudnice, príp. rakovina pľúc. Prosím poraďte, k lekárovi tu ísť nemôžem.
Ďakujem

Marosko-n

Táto choroba nechodí sama. Tento problém nastáva pri oslabenom organizme, na sliznici sa tvoria hlieny a v nich prežívajú a množia sa baktérie a vírusy. Liečíme to smrekovobylinkovým elixírom. Pomáha to máme to vyskúšané. Trba piťť aj GGW liečivú vodu aby sa obmedzili zápaly v tele.

Gabriela123

Ak by si mala zápal pohrudnice, tak sa plazis po zemi s bolesťami, veľmi ostrá špecifická bolesť aj pri miernom kašli, nádychu, pohnuti... typické je pri náznaku bolesti silno si rukou, vankúšom tlačiť na rebrá odkiaľ vyžaruje bolest, zastavujes tým pohyby hrudného kosa, mala som pleuritidu a liečila som sa mesiac, mensie bolesti pretrvávali aj rok

RNG

Reflux zo zaludka sa moze v spanku dostat do priedusiek a pluc, kde sposobu doslova popaleniny a uporny kasel.
Ked nic ine, nejedz na noc , a s jedlom nepi, aby si si nerozriedila kyseliny. Pi az 3-4 hodiny po jedle a to hodne, bez jedenia, aby si si natravenu potravu splachla do criev.Jedz az aspon hodinu neskor po piti. Nikdy nejedz na silne bielkovinne jedla sladke, lebo to ti okamzite sposobi v zaludku kvasenie. V buducnosti si obstaraj kyseliny, kedze sa ti ich v zaludku momentalne tvori primalo.

Miška01

Mám reflux, ale podľa mňa mám niekedy skôr málo kyseliny, lebo sa mi vkuse grgá.
Niekedy cítim bolesť v ľahu na chrbte, ale len mierne.

ni-ka

ta bolest pod rebrami a len v sede je podla mna skor v suvislosti so zaludkom...
zapal pohrudnice boli pri dychani,nemozes sa zhlboka nadychnut je to bodava bolest, boli to pri prudsich pohyboch a v lehu a pri zmene polohy...viem z vlastnej skusenosti...
ake mas problemy so zaludkom?