Poradte mi dobru vtipnu odpoved

Príspevok v téme: Poradte mi dobru vtipnu odpoved
Trapnasomasi

Ahojte,
mam trochu problem s vyjadrovanim, ak do mna niekto zabrdne, nikdy ma v danom momente nenapadne nejaka vtipna trefna odpoved, vacsinou sa zlaknem, ze zas neviem co povedat, a len prikyvnem...
Kreslim portrety, a dala som jednu foto znamych co som nakreslila na fb. Odvtedy do mna jeden chlapec stale zabrdne ze "ja aj tak krajsie kreslim" a pod. On to nemysli zle, stale sa tak potmehudsky usmeje, ma ma rad, ale ja neviem na to reagovat :( Nemam ziadny dovtip?
Teraz mi okomentoval tuto fotku, ze "A kto je tento ujo a tato teta? (smajlik) "(on ich pozna, su to mladi ludia v nasom veku, kamarat s frajerkou).. Ako by som mu mohla odpovedat, aby to nebolo trapne, ale aby som sa "nenechala" odbit? Poradite mi prosim?

Trapnasomasi

Ale to nie je len táto jedna situácia. Ja veľmi často neviem reagovať. Závidím mojim kamoškám, ktoré majú toľko dôvtipu, (inteligencie?) že pohotovo odbijú každému chalanovi, ak len skúsi provokovať. Ja sa dokážem len usmiať, prikývnuť, alebo vydýchnuť zo seba že " no, hej", hejže, presne" a podobne. Všetky veci, čo by som im mohla odpovedať ma napadnú až potom, keď nad tým spätne rozmýšľam. Pripadám si nezaujímavá.

Sejla

Ježkove oči, veď nemusíš vždy odpovedať vtipne, veď sa trochu uvoľni. Odpovedaj to, čo cítiš a neboj sa stále, že budeš trápna. Alebo si zruš Facebook a máš po probléme.

MickMars

Milá téma :D mám ti rovnkaý problém...vždy treba nie vymyslieť aby to mlo odrovnalo človeka..na te párik by om odpoveda: to je lása, ktorej sa ty nedočkáš :D...pochopí to...treba sa len vynájť ;)