Vysoky pulz?

0vecka

ja teraz celkom nechapem saq o tom to je ked nieco robis tak sa ti zvysuje spotreba kyslika a inej chemie vo svaloch a preto musi srdce viac pumpovat. Si myslis ze nejaky maratonsky bezec ktory ma 40 v klude ma po 30km tiez 40?

Tenebris

Ja mam pri cvičení väčšinou tep 180 v lepších dňoch 160 a to ani nerobím nejakú hroznú záťaž, mam sinusovú tachikardiu či čo to je a v klude som mávala pred liekmi aj 100, takže myslím že ty to máš úplne v pohode :)

tututu

takze aj teraz ked mam okolo 80 ..2 hodky po cviceni .. je to uplne normalne ? btw pri cviceni mam okolo 120 .. a diky za odpovede :)

stimulant

Mne stačí trochu pohopkať, pár drepov alebo minútku sa silnejšie rozcvičiť, a mám už aj cez 125, takže je to u teba v pohode.

stimulant

Ja mávam v kľude hocikedy aj okolo 90, a to vôbec necvičím, prípadne sa mi stáva, že aj 100, a to nič nerobím. Mal by som brať na to tabletky, ale ako si nepomáhali, tak som to vysadil. Takže pulz máš úplne perfektný podľa mňa, ideálne hodnoty, aj doktor vravel hodnoty okolo 60-70 mne, takže neni sa čoho báť.