Iba divak vlastneho zivota

Príspevok v téme: Iba divak vlastneho zivota
toulenka

Som uveznena sama v sebe. Nenavidim sa za moju hlbavu povahu, vzdy musim vsetko analyzovat a rozoberat do hlbky. Rozmyslam nad balalitami cele dni. Tolko dni som stravila doma lremyslanim iba o veciach, o mne, o zivote. Ide o to ze asi by som chcela byt dokonala (podla mojich predsav) a rozmyslam co robit aby ssom sa nahodou nestrapnila a vytvorila dojem. A tak si dopredu vzdy rozmyslim co poviem, urobim, napisem a dokladne preanalyzujem. Nakoniec to skoro vzdy dopadne tak, ze nekonam nic ked som to.vsetko analyzovala. No a tak stale cakam, rozmyslam nad sebou, nad inymi lepsimi povahami. Ale nic nekonam.Ludia hovoria, ze som hlupa a to ma.hneva lebo niesom, ten kto ma pozna vie o mojom hlbokom dusevnom svete. Som iba myslitel, divak, pozorovatel zivota. Zo zadnej sedacky sa divam na zivoty ludi,,,a unika mi ten moj,..chcem vsak zmenit rolu divaka. Chcem byt hercom, hlavnym akterom mojho zivota,.ale ako :-( :-( :-(

gandalf0

Ahoj,

Skus si spravit tzv. MBTI test

www.google.cz

Existuju rozne "typy" ludi a rozne klasifikacie. Spominany MBTI test ich klasifikuje do 16 skupin.

Vlastnost 1 -> Introvert/Extrovert
Vlastnost 2 -> Intuition/Sensing
Vlastnost 3 -> Thinking/Feeling
Vlastnost 4 -> Judging/Perceiving

podla toho co opisujes budes pravdepodobne 1: Introvert 3: Thinking 4: Judging a 2:??

Niektori ludia maju modre oci, ini cervene vlasy a zas niektori sa uzatvoria do seba, kde vsetko analyzuju.

Urcite to nie je zla vlastnost (podobne ako nie je zla vlastnost mat cervene vlasy), ale je pomerne zriedkava.

Rada: sprav si nejaky test zdarma (je ich kopa) - pripadne 2 alebo 3 pre istotu, kedze sa mozu trocha lisit a nastuduj si o type, ktory Ti vyjde. Ak Ti vyslo to, co si myslim - nezufaj! Je to velmi dobra vlastnost na niektore povolania, kde je potrebna schopnost analyzovat komplexne problemy atp. V inych aspektoch je to zlozitejsie, ale netreba hadzat flintu do zita.

Ak by si sa chcela nieco opytat, rad sa Ti pokusim nieco rozumne odpisat.

wxdevice {zavinac} gmail {bodka} com

angelot

namiesto toho, že analyzuješ každý deň aká si a aká by si mala byť, predstavuj že si aktérom.Predstavuj si konkrétne ciele ktoré chceš dokázať. A každý deň si jeden daj, i keď malý. Urobím to a to. Postupne úlohy pridávaj.Možno to bude zo začiatku ťažké, ale je to len vec zvyku. Napíš si to na chladničku, kde kdekoľvek, aby si na to myslela každý deň.