Udržanie si váhy - jedálniček

lanutela

oui. : mne sa nezdá že by som jedla málo a právaže si teraz už doprajem aj také veci, ktoré by som vtedy do ust nedala. Napr. nejedla sm vôbec peččivo, teraz ho jem každý deň na večeru, doprajem si cca 2 krát do týždňa doobeda sladkosť, zmrzlinu atd. Jem 5 krat denne aj ked doobeda to neni žiadna slava pretože doobeda nebyvam hladná, kalorie si sice počítam ale často nedosiahnem ani 1200 kcal. A práveže poobede si doprajem všeličo napr. kusok čokolady, koláčik, ovocie a často jedávam aj večer orechy (viiem že to je už nezdravé ale si poviem že vážim velmi málo tak si doprajem hihi).
A inak moja váha može suvisieť aj s mojou štítnou žlazou,mojim povodným cielom bolo totižto schudnut na takých 52 kg, potom to išlo stále akosi samo.
A veľmi vám dakujem že ste sa k tomu vyjadrili :)

oui.

no tak tuto vahu si slecna len tazko udrzis, pretoze to je podvaha ako hrom, bud mozes jest malinko ako myska, dokaslat si naveky metabolizmus a uz nikdy sa nemoct normalne najest, s najvacsou pravdepodobnostou spadnut do bulimie alebo inej lahodky, ale si uvedomit, ze telo ma svoj prirodzeny limit, ktory neokasles. zacni jest normalne, 4-6 zdravych jedal denne, v primeranych porciach, nepocitat kalorie, nevyhybat sa za kazdu cenu "nezdravym" jedlam (tj, ked mas velku chut na cokoladu, tak si kusok daj, rovnako sa nic nestane, ked si sem tam das na obed vyprazany syr)a sportuj co najviac, tvoje telo si same najde vahu, pri ktorej bude dobre fungovat.

oducudzovat ta nebude nik, maximalne ta tak mozu odsudzovat, ale to len preto, lebo vidia, ze mlada zdrava baba riesi sprostosti a podla vsetkeho sa chce dopracovat do stavu, kedy uz nebude zdravou babou a zahodit si zivot riesenim postavy a kalorii. a ver tomu drahousku, ze ked ti raz nieco da poriadnu facku, uvedomis si, ako si si za**bala roky, budes strasne, ale strasne lutovat

Lapry

Ahoj gratulujem k dosiahnutiu vysnívanej váhy. Aby si si váhu udržala nemôžeš spomaliť metabolizmus a preto ti odporúčam jesť minimálne 5-krát denne, piť veľa vody a po obede sa vyhnúť sladkému (aj ovociu) .. Tieto rady dodržiavam aj ja a po úspešnom schudnuti (10kg) som ešte nepribrala ! :) Držím palce aby si si váhu udržala..